Το «ξέσπασμα» του Αμπέλ Φερέιρα : «Ας μάθουν τι απαιτήσεις υπάρχουν στον ΠΑΟΚ – Έμαθα πολλά εκεί»

Από thessports.gr: Ο Αμπέλ Φερέιρα τα ξημερώματα της Πέμπτης κατέκτησε και μαθηματα ως προπονητής της Παλμέιρας το Μπραζιλεϊραο, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος μετά το παιχνίδι απέναντι στην Φορταλέζα!
Πηγή: thessports.gr
Το «ξέσπασμα» του Αμπέλ Φερέιρα : «Ας μάθουν τι απαιτήσεις υπάρχουν στον ΠΑΟΚ – Έμαθα πολλά εκεί»

Ο Πορτογάλος προπονητής κατέκτησε τον έκτο του τίτλο συνολικά ως προπονητής της «βερντάο» και στις δηλώσεις του μετά το... εορταστικό πρόγραμμα, ξέσπασε για όση κριτικη δέχτηκε ειδικά στο πρώτο διάστημα παρουσίας του στην Παλμέιρας.

Ο άλλοτε κόουτς του ΠΑΟΚ μίλησε για το πέρασμα του από την Τούμπα και έκανε μια τοποθέτηση με μεγάλο ενδιαφέρον για όσα άκουσε από τους οπαδούς της βραζιλιάνικης ομάδας πριν αρχίσει να έχει τις επιτυχίες των τελευταιών ετών.

Χαρακτηριστικά ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το τέλος των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τίτλου από την Παλμέιρας και μαθηματικά είπε μεταξύ άλλων : «Η πρόθεσή μου είναι να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου στην Παλμέιρας, έχω ακόμα δυο χρόνια, νιώθω πολύ καλά σε αυτό το κλαμπ, αισθάνομαι πολύ αγαπητός εδώ.

Έπρεπε να σκάψω πολύ, έπρεπε να δουλέψω αρκετά για να ανακαλύψω όλα τα διαμάντια που υπάρχουν μέσα στην ομάδα. Έπρεπε να δουλέψω πιο σκληρά από όλους γιατί όταν ήρθα όλοι έλεγαν «ποιος είναι αυτός που ήρθε εδώ και πριν δούλευε στον ΠΑΟΚ;». Όλοι εδώ ήταν καχύποπτοι όταν έφτασα λόγω του ότι δούλευα στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ πριν αλλά κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο ΠΑΟΚ.

Όλοι όσοι σχολιάζαν από που ήρθα, σχολίαζαν γιατί δεν ήξεραν. Πρέπει να μάθουν όσοι έλεγαν και να γνωρίσουν τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ και πόσο υψηλές ειναι οι απαιτήσεις εκεί. Έμαθα πολλά στον ΠΑΟΚ και έφτασα εδώ πολύ πιο έτοιμος να εκπροσωπήσω την Παλμέιρας, μετά από το πέρασμα μου από τον ΠΑΟΚ. Πλέον είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, είμαι ένας γεμάτος προπονητής και μου αρέσει να είμαι εκεί που νιώθω καλά. Πρόθεσή μου είναι να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου μέχρι το καλοκαίρι του 2024».

Διαβάστε ακόμη...