Στέρεψαν οι λύσεις στα εξτρέμ…

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ πέρα από την απώλεια ακόμη τριών βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, έχει να διαχειριστεί από εδώ και πέρα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη λειψυδρία λόγω τραυματισμών στα άκρα της επίθεσης του.
Πηγή: paok24.com
Στέρεψαν οι λύσεις στα εξτρέμ…

Ο Κάλεντ Νάρεϊ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, αποκομίζοντας πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Γερμανό, καθώς όπως ενημερωθήκατε, υπέστη θλάση στον προσαγωγό.

Το διάστημα απουσίας του Γερμανού υπολογίζεται σε περίπου τρεις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως κι αυτός, θα επιστρέψει στη δράση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πλέον ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει στερέψει από λύσεις στα άκρα της επίθεσης και μένει να φανεί αν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, μετά το χτύπημα στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού του, θα είναι έτοιμος για να επιστρέψει άμεσα στη δράση και να διεκδικήσει φανέλα βασικού για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Ρουμάνος τεχνικός θα πρέπει να βρει κάποια άλλη λύση από τον πάγκο προκειμένου να καλύψει όσο το δυνατόν επαρκέστερα την μεγάλη έλλειψη που υπάρχει στα εξτρέμ μετά και τον τραυματισμό του Κάλεντ Νάρεϊ.

Διαβάστε ακόμη...