Εβδομάδα «Γολγοθάς»

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εντός έδρας του Ιωνικού, για την 4η αγωνιστική της Basket League, με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη να φτάνει τις τέσσερις διαδοχικές νίκες, έπειτα από αυτές με Άρη, Σάσαρι και Λαύριο.
Πηγή: paok24.com
Εβδομάδα «Γολγοθάς»

Ο Δικέφαλος επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και έχει μπροστά του μια εβδομάδα «Γολγοθά» με απαιτητικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν δύσκολα και πολύωρα ταξίδια.

Συγκεκριμένα οι ασπρόμαυροι θα προπονηθούν για δύο ημέρες στην βάση τους και την Τρίτη (1/11) το πρωί, θα ξεκινήσει ένα πενθήμερο ταξιδιών σε Μάλαγα και Ρόδογια τους δύο αγώνες με την Ουνικάχα (2/11, 21:30) και Κολοσσό (5/11, 16:00).

Αρχικά για το παιχνίδι του Basketball Champions League, ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Τρίτης, μέσω Αθηνών, για την Μάλαγα με ενδιάμεση στάση στην Ζυρίχη. Ακολουθεί το παιχνίδι με την ισπανική ομάδα το βράδυ της Τετάρτης και την επομένη η επιστροφή στην Αθήνα όπου θα υπάρξει διανυκτέρευση.

Παρασκευή μεσημέρι από την πρωτεύουσα στην Ρόδο, όπου με μια μόνο προπόνηση ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής απέναντι στον Κολοσσό. Μετά και από αυτό το παιχνίδι, ο Δικέφαλος θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη -και πάλι μέσω Αθηνών- αυθημερόν, περίπου τα μεσάνυχτα.

Διαβάστε ακόμη...