Ένας χρόνος από το διπλό στην Κοπεγχάγη

Από forzaonline.gr: Σαν σήμερα (21/10) το 2021 ο ΠΑΟΚ επικράτησε επί της Κοπεγχάγη με 1-2 σε ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου την περσινή σεζόν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Conference League
Πηγή: forzaonline.gr
Ένας χρόνος από το διπλό στην Κοπεγχάγη

Για τον Δικέφαλο αυτό το «διπλό» και οι τρεις βαθμοί, που απέσπασε στη Δανία ήταν υπερπολύτιμοι σε εκείνο το χρονικό σημείο. Μπορεί στη συνέχεια οι «ασπρόμαυροι» να μην εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και να έχασαν από την Κοπεγχάγη, ωστόσο αποτέλεσε μια σπουδαία νίκη.

Οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 8ο λεπτό, διότι ο Γκράμπαρα ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής και ο διαιτητής τον απέβαλε από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο ΠΑΟΚ δεν άργησε να ανοίξει το σκορ στο Πάρκεν, με τον Σίντκλεϊ να σκοράρει με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο 19ο λεπτό.

Πίεσαν αρκετά οι «ασπρόμαυροι» στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, με το δεύτερο γκολ να έρχεται στο 35′ με δυνατό δεξί σουτ του Ζίβκοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δικέφαλος έριξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να δώσει χώρους στην Κοπεγχάγη να επιτεθεί. Οι Δανοί μείωσαν τελικά στο 80ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Πεπ Μπιελ, απειλώντας αρκετά την εστία του Αλέξανδρο Πασχαλάκη στα τελευταία λεπτά, ωστόσο το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 1-2.

Το παρόν στο γήπεδο της Κοπεγχάγη έδωσαν περισσότεροι από 1000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα μέσα στο Πάρκεν.

Κοπεγχάγη: Γκράμπαρα, Άνκερσεν, Χοτσολάβα, Μποϊλέσεν, Ντικς, Γιοχάνεσον, Λέραγκερ, Μπάλντουρσον, Μπιέλ, Βιντ, Μπέβινγκ (11′ Γιόνσον).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης (73′ Βαρέλα), Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ (64′ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Μίτριτσα (83′ Μουργκ), Μπίσεσβαρ (73′ Αουγκούστο), Σβιντέρσκι (83′ Άκπομ).

Διαβάστε ακόμη...