Γιαννακίδης: «Φέτος έχουμε παίκτες που ξέρουν τι εστί ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Όσα είπε ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ στον «Primo 106.1»
Πηγή: paok24.com
Γιαννακίδης: «Φέτος έχουμε παίκτες που ξέρουν τι εστί ΠΑΟΚ»

Ο Μιχάλης Γιαννακίδης φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό «αέρα» του «Primo 106.1» και μίλησε για το ξεκίνημα της νέας σεζόν του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα είπε...

Για το κλίμα μετά τις δύο ευρείες νίκες στο Παλατάκι επί του Άρη και της Σάσαρι: «Μας ήρθαν δύο αποτελέσματα πολύ καλά για εμάς. Όπως βλέπουμε, η ομάδα με υπομονή και δουλειά αρχίζει και βγάζει κάποια πολύ θετικά στοιχεία, μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει μία βελτίωση, μην ξεχνάμε ότι είναι μία καινούργια ομάδα, εκτός από δύο παίκτες που έμειναν από πέρσι. Χρειάζεται λίγο χρόνο, ώστε να μπορεί να βρει πατήματα και χημεία. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και αν συνεχίσουμε έτσι όλοι και αν οι παίκτες συνεχίζουν να έχουν το ίδιο κίνητρο που έχουν δείξει ακόμα κι από τα φιλικά, θεωρώ ότι η πορεία μας φέτος θα είναι καλή. Το ματς με το Λαύριο, θα είναι δύσκολο και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Για τις διαφορές του φετινού ΠΑΟΚ με τον περσινό: «Φέτος υπάρχουν παιδιά που έχουν κίνητρο. Υπάρχουν παιδιά που γουστάρουν να αγωνίζονται για τον ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και ότι πρέπει να δίνουν τα πάντα γι'αυτή. Το πιο σημαντικό που βλέπω εγώ στα παιδιά, είναι ότι έχουν βάλει το «εγώ» τους κάτω από το «εμείς». Τους ενδιαφέρει πρώτα η ομάδα και μετά ο εαυτός τους. Όλοι οι παίκτες ξέρουν που έχουν έρθει και το πιο σημαντικό για εμάς, είναι ότι έχει επιστρέψει ο αρχηγός, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος θεωρώ ότι κάνει πολύ καλή δουλειά στα αποδυτήρια σε όλους τους τομείς. Είναι κομβικής σημασίας η επιστροφή του».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι! Ποιος δε θα ήθελε να πάρει το πρωτάθλημα; Πάντα, σε όποιο ματς κι αν παίζουμε με οποιονδήποτε αντίπαλο, θέλουμε να κερδίζουμε το παιχνίδι. Θα είμαστε χαρούμενοι αν βλέπουμε στους παίκτες ότι πιστεύουν πως μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε παιχνίδι. Ο πιο σημαντικός στόχος μετά, είναι αυτό που έχει πει ο πρόεδρος. Να προσπαθήσουμε να έχει η ομάδα ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά ταυτόχρονα, να μπορέσει να ξεχρεώσει».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο στα πρώτα φετινά εντός έδρας παιχνίδια και αν δίνει κουράγιο στο Χατζόπουλο: «Ακόμα κι όταν έπαιζα στην ομάδα, έλεγα ότι ο έκτος παίκτης του ΠΑΟΚ, είναι ο κόσμος. Η ατμόσφαιρα που έχω ζήσει, όταν το γήπεδο έχει 5.000-6.000 κόσμο, δε συγκρίνεται με καμία άλλη ομάδα. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ, στα παιχνίδια με τον Άρη, με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, αν ερχόταν με τον Ιωνικό με τον Απόλλωνα Πάτρας κλπ και η ομάδα δεν κερδίζει, εγώ θα έχω κάνει τεράστιο λάθος. Ο κόσμος θέλει το αγωνιστικό να πηγαίνει καλά και αυτό, είναι φυσιολογικό. Εμείς που είμαστε μες στην ομάδα, θεωρείτε ότι θέλουμε να χάνουμε; Δε θέλουμε να κερδίζουμε; Εμείς είμαστε οι πρώτοι που στεναχωριόμαστε, αλλά τον κόσμο, τον θέλουμε δίπλα μας, να μας ενθαρρύνει. Να βλέπει και ο κ. Χατζόπουλος ότι ο κόσμος είναι εδώ και είμαστε όλοι μαζί».

Για την ομάδα αυτή και αν μπορεί να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο: «Αυτό θέλουμε να πετύχουμε, γιατί είναι σημαντικό ο κόσμος να έρχεται και να ευχαριστιέται αυτό που βλέπει, όπως έγινε με τη Σάσαρι και τον Άρη. Η ομάδα μας έχει αθλητικότητα, οι παίκτες γνωρίζουν που βρίσκονται και τι εστί ΠΑΟΚ. Πλέον, όλοι μαζί φέτος θα έχουμε μία διαφορετική πορεία σε σχέση με πέρσι».

Διαβάστε ακόμη...