Η ΚΕΔ άφησε εκτός ορισμών τον… ξεχασιάρη Περάκη

Από sdna.gr: Μόνο τυχαία δεν είναι η απουσία του διαιτητή Περάκη από τους ορισμούς της 9ης αγωνιστικής, έπειτα την... αμέλειά του να γράψει στο ΦΑ του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τη διακοπή που θα επέφερε τιμωρία έδρας για τους Πειραιώτες.
Πηγή: sdna.gr
Η ΚΕΔ άφησε εκτός ορισμών τον… ξεχασιάρη Περάκη

Το SDNA αποκάλυψε τις προηγούμενος μέρες ακόμη ένα σκάνδαλο που έγινε στο φαληρικό γήπεδο, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον διαιτητή Κωνσταντίνο Περάκη.

Ο Αθηναίος ρέφερι που εκτελούσε χρέη 4ου διαιτητή στο ντέρμπι Ολυμπιακού ΠΑΟΚ, «ξέχασε» να αναφέρει στο φύλλο αγώνα την διακοπή λίγο πριν από το πρώτο ημίχρονο λόγω περιορισμένης ορατότητας, από τα καπνογόνα που άναψαν οι φίλοι των γηπεδούχων.

Φυσικά δεν μιλάμε για μία απλή αμέλεια, καθώς οι Ερυθρόλευκοι είναι τέσσερις φορές υπότροποι και σε περίπτωση που καλούνταν πάλι σε απολογία για το ίδιο αδίκημα, τότε ήταν δεδομένη η τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στο φαληρικό γήπεδο.

H ΚΕΔ πάντως δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια κι έστειλε... μήνυμα στον διαιτητή Περάκη, ο οποίος δεν υπάρχει πουθενά στους ορισμούς της 9ης αγωνιστικής, είτε στο χορτάρι, είτε ως VAR.

Διαβάστε ακόμη...