Το σύνθημα Ιβάν μετά το «διπλό» του ΠΑΟΚ στον Πειραιά

Από sdna.gr: Συγχαρητήρια από Ιβάν Σαββίδη μετά το «διπλό» επί του Ολυμπιακού - Δεν έμεινε ασχολίαστη η διαιτησία Τρεϊμάνις και VAR από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Το σύνθημα Ιβάν μετά το «διπλό» του ΠΑΟΚ στον Πειραιά

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με ένα σημαντικό -κυρίως για την ψυχολογία του- διπλό από το «Γ.Καραϊσκάκης», σε ένα ματς που είχε χαρακτηριστεί «τελικός» από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Δικέφαλος υπερκέρασε το εμπόδιο της διαιτησίας μετά την απίστευτη απόφαση Τρεϊμάνις με τη συνδρομή του VAR και έμεινε όρθιος στο Φάληρο, «κλειδώνοντας» τη νίκη!

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης, επικοινώνησε με τους στενούς συνεργάτες του προκειμένου να μεταφέρουν σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο τα συγχαρητήρια από την πλευρά του και την απόλυτη ικανοποίησή για την εμφάνιση, τον χαρακτήρα και το αποτέλεσμα.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η διαιτησία δεν τέθηκε εκτός κάδρου από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ που κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος ήταν με την αντιμετώπιση του Δικεφάλου. Απόρροια της δυσαρέσκειας και του έντονου εκνευρισμού από Τρεϊμάνις και VAR ήταν η ανακοίνωση του Δικεφάλου μετά το τέλος του αγώνα, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:

«Μη διανοηθείτε να παίξετε ξανά με τον ιδρώτα των παικτών του ΠΑΟΚ, μην προσπαθήσετε ποτέ ξανά να του στερήσετε αυτά που αξίζει μέσα στο γήπεδο. Δεύτερη προειδοποίηση δεν συνηθίζουμε να δίνουμε, μπορείτε να ψάξετε να βρείτε που βρίσκονται όσοι προσπάθησαν να μας αδικήσουν».

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Ιβάν Σαββίδης στις επαφές που έχει κατά καιρούς με τους παίκτες του ΠΑΟΚ έχει σταθεί επανειλημμένα σε «παραμέτρους» και το γεγονός ότι ο Δικέφαλος δεν αποπροσανατολίστηκε και έδειξε χαρακτήρα -ακόμη και με κόντρα διαιτησία- δεν πέρασε στα ψιλά από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...