Οι πρωτοεμφανιζόμενοι στο «Γ.Καραϊσκάκης»

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Δευτέρας κόντρα στον Ολυμπιακό.
Πηγή: paok24.com
Οι πρωτοεμφανιζόμενοι στο «Γ.Καραϊσκάκης»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε από την αρχή της εβδομάδας του Κουλιεράκη και Αουγκούστο να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας, με τον Ρουμάνο να έχει να σκεφτεί κυρίως πως θα καλύψει την απουσία του Αντρίγια Ζίφκοβιτς, αλλά και τι θα κάνει με το αριστερό άκρο της άμυνας.

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης». Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έχει πάρει από την πρώτη στιγμή τη φανέλα του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας, με τον Κροάτη να ετοιμάζεται να πατήσει για πρώτη φορά το χορτάρι του γηπέδου των ερυθρολεύκων.

Από εκεί και πέρα ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αν αγωνιστεί, όπως όλα δείχνουν τη Δευτέρα, θα είναι η πρώτη του εμφάνιση στον Πειραιά. Ο Τιάγκο Ντάντας θα ζήσει και για πρώτη φορά την ατμόσφαιρά του σπουδαίου ντέρμπι, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και για τον Κάλεντ Νάρεϊ, με τον Γερμανό εξτρέμ να καλείται να συνεχίσει τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τα ασπρόμαυρα. Ο Ράγα Σοάρες είναι ακόμα ένα παίκτης που θα βρεθεί για πρώτη φορά στον έδρα του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο να έχει πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Πρώτη παροσυία θα είναι και για τον Βασίλη Γκορντετζιάνι, με τον νεαρό επιθετικό να προέρχεται από την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός την προηγούμενη βδομάδα.

Ιβάν Νάσμπεργκ και Νίκολας Κουαλιάτα που θα βρεθούν λογικά στην αποστολή για το ντέρμπι της Δευτέρας ανήκουν στην ίδια κατηγορία, ενώ αντίθετα Μάριος Τσαούσης και Γιάννης Κωνσταντέλιας έχουν αγωνιστεί στο «Καραϊσκάκης» πέρυσι και πρόπερσι αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμη...