Με Γκορντεζιάνι στην κορυφή της επίθεσης ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται σε λίγη ώρα (16:30 N/S Prime) στη έδρα του Λεβαδειακού για την 7η αγωνιστική, του πρωταθλήματος της Super League και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα σε μια επικίνδυνη έξοδο.
Πηγή: thessports.gr
Με Γκορντεζιάνι στην κορυφή της επίθεσης ο ΠΑΟΚ

Γνωστές έγιναν πριν από λίγο οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου, με δεδομένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ρουμάνος τεχνικός.

Να θυμίσουμε πως εκτός έμειναν οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Κουλιεράκης, Τόμας και Μιχαηλίδης.

Ενώ φανέλα βασικού δόθηκε στον Βασίλη Γκορντεζιάνι, ο οποίος ήταν θετικός στην αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ παρατάσσει τους παίκτες του με σύστημα 4-2-3-1 και τον Ντομινίκ Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ίνγκι Ίνγκασον και Γιάννη Κάργα. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Λευτέρης Λύρατζης, και στο αριστερό ο Μάριος Τσαούσης.

Στο χώρο του κέντρου οι Τιάγκο Ντάντας και Γιασμίν Κούρτιτς σε ρόλο αμυντικών χαφ, με τον Κάλεντ Νάρει στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην αριστερή. Ενώ σε ελεύθερο ρόλο ο Ομάρ Ελ Καντουρί, πίσω από τον προωθημένο Βασίλη Γκορντεζιάνι που πήρε τη θέση του Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Αναπληρωματικοί για τον Δικέφαλο είναι οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Νέσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κουαλιάτα, Κωνσταντέλιας και Ολιβέιρα.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Διαβάστε ακόμη...