ΠΑΟΚάρα βάλε… δύο γκολ!

Από paok24.com: Η... κακή ημέρα, φάνηκε από το πρωί! Στα δύο παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας, ο ΠΑΟΚ σκόραρε μόλις ένα γκολ, αυτό του Τιάγκο Ντάντας στο 56ο λεπτό της ρεβάνς στην Τούμπα, ενώ οι ευκαιρίες που δημιούργησε μπροστά στην εστία των Βούλγαρων ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού!
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚάρα βάλε… δύο γκολ!

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της πρεμιέρας της Super League, ο Δικέφαλος παρουσίασε αισθητή βελτίωση στο κομμάτι της παραγωγής φάσεων, ωστόσο η αποτελεσματικότητά του παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Ενδεικτικό αυτού, είναι πως οι "ασπρόμαυροι" σκόραραν δύο γκολ μόνο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, σκόραραν ένα γκολ στα ματς με Παναιτωλικό, Ατρόμητο, Λαμία, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και... κανένα κόντρα στον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", επίδοση που κατατάσσει τον ΠΑΟΚ στην 8η θέση της σχετικής λίστας της Super League, μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης που επίσης σκόραρε 6 γκολ στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές!

Το πρόβλημα, ασφαλώς και είναι... ομαδικό. Ωστόσο, σε ατομικό επίπεδο μόνο ο Κάλεντ Νάρεϊ έχει σταθεί στο... ύψος του, με τον Γερμανό εξτρέμ να έχει πετύχει δύο γκολ και να έχει μοιράσει δύο ασίστ, έχοντας δηλαδή συμμετοχή στα τέσσερα από τα έξι γκολ που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα!

Από εκεί και πέρα, σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία του ΠΑΟΚ στη Super League και τους ποδοσφαιριστές από τους οποίους ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει να σηκώσουν το βάρος του σκοραρίσματος και της δημιουργίας, οι Νέλσον Ολιβέιρα, Μπράντον Τόμας έχουν πετύχει από ένα γκολ και οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Αντελίνο Βιεϊρίνια έχουν καταγράψει από μία ασίστ, ενώ από τους υπόλοιπους, μόνο ο Γιάσμιν Κούρτιτς έχει προσφέρει στο σκοράρισμα, με τα γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο από τη βούλα του πέναλτι και το γκολ με κεφαλιά εις βάρος της Λαμίας!

Διαβάστε ακόμη...