Η μεικτή ζώνη του ΑΕΠ Πανοράματος-ΠΑΟΚ mαteco

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη και της Barbara Brocardo, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco με 19-35, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΑΕΠ Πανοράματος-ΠΑΟΚ mαteco

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, και στην ομάδα του Πανοράματος η οποία απαρτίζεται κατά βάση από νεαρές αθλήτριες και αυτό είναι αξιέπαινο. Στο σημερινό παιχνίδι από την αρχή επιβάλλαμε το ρυθμό μας. ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα μας έχοντας πολλές επαφές. Από ένα σημείο και μετά στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου είχαμε αστοχία, χάνοντας πολλά σουτ από τα έξι μέτρα, αυτό μας δημιούργησε εκνευρισμό. Παρόλα αυτά επειδή η ομάδα ξέρει τις δυνατότητες της, καθάρισε το κεφάλι μας και στο δεύτερο ημίχρονο τρέξαμε το γήπεδο, πήραμε εύκολα γκολ, και έτσι το παιχνίδι πήγε όπως θέλαμε. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια κάνει ροτέισον, έτσι ώστε να έχουμε όλες τις παίκτριες μας φρέσκιες και σε καλό ρυθμό. Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Μέταλουργκ, στο οποίο θέλουμε τη νίκη για να βάλουμε το λιθαράκι για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Barbara Brocardo:

«Είναι μια σημαντική νίκη για την ομάδα, με την οποία γινόμαστε ακόμα δυνατότεροι. Έχουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας και πολύ καλή ατμόσφαιρα. Παίζουμε το Σάββατο ένα πολύ δυνατό και κρίσιμο παιχνίδι. Σήμερα παίξαμε στην άμυνα επιθετικά, και έτσι πήραμε εύκολα γκολ στην επίθεση, δώσαμε ρυθμό στο παιχνίδι και πήραμε τη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...