«Από μένα εξαρτάται, το περίμενα πολύ καιρό»

Από paokrevolution.net: O Βασίλης Γκορντεζιάνι έχει αρχίσει ήδη προπονήσεις με την πρώτη ομάδα από τη στιγμή που ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι ο μοναδικός διαθέσιμος φορ για τις επόμενες πέντε εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του Μπράντον Τόμας.
Πηγή: paokrevolution.net
«Από μένα εξαρτάται, το περίμενα πολύ καιρό»

Πριν από λίγες μέρες και μιλώντας από την Καστοριά και μετά το τέλος του νικηφόρου φιλικού [μάλιστα είχε πετύχει το πρώτο γκολ] με την φανέλα του ΠΑΟΚ Β' ο Βασίλης είχε ευχαριστήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τα καλά του λόγια μη γνωρίζοντας εκείνη τη στιγμή πως λίγες μέρες αργότερα θα άρχιζε προπονήσεις κάτω από τις οδηγίες του.

Οι εξελίξεις ήταν άμεσες, οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Μπράντον Τόμας έδειξε θλάση δευτέρου βαθμού ενώ ήδη είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στον ΝΠΣ ο Γιώργος Κούτσιας.

Ετσι ο Γκορντεζιάνι που είχε κάνει το προηγούμενο καλοκαίρι προετοιμασία με την πρώτη ομάδα στην Ολλανδία [κάτι που δεν έγινε φέτος], έχει την ευκαιρία, ανέλπιστη ή μη δεν είναι αυτό το ζητούμενο] να διεκδικήσει το όνειρο του.

Η πιθανότητα να είναι στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλη και όπως ο ίδιος δήλωσε μέσα από συνέντευξη του στο paokfc.gr, θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία αν συμβεί αυτό: «Περίμενα καιρό αυτή τη στιγμή, από εμένα εξαρτάται η εξέλιξη και αν μάλιστα είμαι στην αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα είναι εμπειρία αξέχαστη», λέει.

Από μικρός στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και φυσικά το σωματείο δεν είναι απλά η ομάδα του: «Η ομάδα μου έγινε οι φίλοι μου, εκεί μεγάλωσα, ωρίμασα, έμαθα να δουλεύω σκληρά, έμαθα να είμαι ταπεινός, να έχω υπομονή. Έπρεπε να βρω τον τρόπο να είμαι συνεπής, να μην εξαρτώμαι από άλλους, να μην θυμώνω μετά με τον εαυτό μου».

Η συνύπαρξη στις μικρές ομάδες με τον Χρήστο Τζόλη [από το 2014] είναι κάτι που βοήθησε και τον ίδιο αλλά και τον ποδοσφαιριστή πλέον της Τβέντε. Ο Βασίλης θυμάται εκείνες τις ημέρες: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι ήμουν στην σκιά κανενός. Πάντα σκεφτόμουν εμένα, ότι πρέπει να προσπαθώ για να ξεπερνάω τον εαυτό μου και όχι κάποιον άλλοΝ. Αν έχω δύο πλάνα στο μυαλό μου, δύο στόχους, φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω καλά σε κανένα από τα δύο. Πρέπει να κάνω focus, να αφοσιωθώ σε ένα».

Διαβάστε ακόμη...