«Δεν συγκρίνεται! Στον ΠΑΟΚ είναι όλοι τρελοί με το ποδόσφαιρο»

Aπό sdna.gr: Απολαυστικός Κάλεντ Νάρεϊ για τις στιγμές... τρέλας και πάθους που ζουν όλοι γύρω από τον οργανισμό του ΠΑΟΚ
Πηγή: sdna.gr
«Δεν συγκρίνεται! Στον ΠΑΟΚ είναι όλοι τρελοί με το ποδόσφαιρο»

- Τί δήλωσε για την Φορτούνα και την περιβόητη αποχή του από το φιλικό λόγω της μεταγραφής στον Δικέφαλο!
Συνέντευξη σε μέσος της Γερμανίας παραχώρησε ο Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος μίλησε για την «παρεξήγηση» που δημιουργήθηκε τότε με την Φορτούνα λόγω της μη συμμετοχής του στο καλοκαιρινό φιλικό της ομάδας με την Τβέντε, την ώρα που εκκρεμούσε η υπόθεση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.

«Κατά τη γνώμη μου, αυτό κοινοποιήθηκε κάπως λανθασμένα από την Φορτούνα (σ.σ το γεγονός ότι ζήτησε να μην παίξει με την Τβέντε). Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι η αποχή δεν θα ήταν ποτέ επιλογή για μένα. Τα έδινα όλα κάθε μέρα που ήμουν στο γήπεδο για την Φορτούνα», εξήγησε ο Νάρεϊ και πρόσθεσε: «Κατέθεσα αίτημα να μην παίξω έγκαιρα και με διαφάνεια και ως εκ τούτου προφανώς δεν υπάρχει κάτι άδικο από πλευράς μου. Δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς που ήθελα να φύγω από την Φορτούνα»

Μιλώντας για την απόφασή του να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ, ο Νάρεϊ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στο ποδόσφαιρο έχεις πολύ περιορισμένο χρόνο για να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια καριέρα. Έχω ήδη φτάσει σε μια συγκεκριμένη ηλικία και οι εμφανίσεις μου τράβηξαν την προσοχή άλλων συλλόγων».

Την περσινη σεζόν, ο Νάρεϊ σε 31 ματς, είχε συμμετοχή συνολικά σε 23 γκολ, με απολογισμό 15 γκολ και 8 ασίστ: «Προσωπικά, αυτή ήταν ίσως η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου. Μπορώ να κοιτάξω πίσω και να δω μόνο θετικά πράγματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανος εξτρέμ του ΠΑΟΚ.

Όσο για το πρώτο του διάστημα στον ΠΑΟΚ και τις πιθανές συγκρίσεις με την Φορτούνα, ο Κάλεντ Νάρεϊ εμφανίστηκε κατηγορηματικός: «Όλοι εδώ είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο! Δεν μπορεί να συγκριθεί σε τίποτα τα όσα έζησα σε όποιες ομάδες αγωνίστηκα στην Γερμανία. Υπάρχει μια εντελώς διαφορετική δυναμική στον ΠΑΟΚ και μέσα και γύρω από τον σύλλογο. Η Φορτούνα είναι φυσικά -επίσης- ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά εδώ στον ΠΑΟΚ είναι όλα διαφορετικά, δεν μπορώ να συγκρίνω τις καταστάσεις».

Διαβάστε ακόμη...