Κανείς δεν του ξεχνά…

Aπό forzaonline.gr: Ήταν 4 Οκτωβρίου του 1999 όταν κόπηκε το νήμα της ζωής για έξι φίλους του ΠΑΟΚ νεαρής ηλικίας τελείωσε μέσα σε ένα πούλμαν στα Τέμπη καθώς επέστρεφαν από την Αθήνα όπου είχαν βρεθεί στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: forzaonline.gr
Κανείς δεν του ξεχνά…

Δύο χιλιόμετρα μακριά από τα διόδια των Τεμπών, το διώροφο πούλμαν της εταιρείας «Relax Travel» όπου μέσα βρισκόντουσαν 77 οπαδοί του ΠΑΟΚ, συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι. Ο λόγος της σύγκρουσης ήταν επειδή το πούλμαν προσπάθησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, αλλά στην προσπάθεια του αυτή βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με φορτηγό που κατευθυνόταν προς τη Λάρισα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανατραπεί το λεωφορείο και να πέσει σε ένα χαντάκι (χαράδρα οκτώ μέτρων) με απολογισμό τον θάνατο του οδηγού του φορτηγού και έξι νεαρών παιδιών φιλάθλων του «Δικεφάλου».

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης (20 ετών), Δημήτριος Ανδρεαδάκης (25 ετών), Χριστίνα Τζιόβα (18 ετών), Αναστάσιος Θέμελης (22 ετών), Γεώργιος Γκανάτσιος (22 ετών), Κυριάκος Λαζαρίδης (17 ετών) και ο οδηγός του φορτηγού Αστέριος Αγκζιώτης (68 ετών). Οι έξι φίλαθλοι ήταν μέλη του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Κορδελιού.

Ο εν λόγω σύνδεσμος με ανάρτηση του στο Facebook έδειξε πως δεν ξεχνά αυτούς που έφυγαν και ανακοίνωσε την ώρα και την ημερομηνία του καθιερωμένου μνημόσυνου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2/10/2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00 ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.

Υ.Γ.(1) ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ.

Υ.Γ.(2) ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ TΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 8:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

Υ.Γ.(4) ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ζελα ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Διαβάστε ακόμη...