Γεωργιάδης και Σνάουτσνερ, οι διάδοχοι

Από forzaonline.gr: Συμπαίκτες στο παρελθόν για δυόμισι χρόνια σε Ηρακλή και ΠΑΟΚ, οι Γιώργος Γεωργιάδης και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ καμαρώνουν φέτος στην ομάδα νέων τους γιους τους, Χάρη και Μαξιμίλιαν αντίστοιχα.
Πηγή: forzaonline.gr
Γεωργιάδης και Σνάουτσνερ, οι διάδοχοι

O Χάρης Γεωργιάδης (φωτ.) κι ο Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ διανύουν την πρώτη τους σεζόν στην Κ-19, κερδίζοντας σταδιακά την καθιέρωσή τους στην ομάδα του Στέλιου Μαλεζά.

Ο Xάρης Γεωργιάδης καταγράφει τη δεύτερη... δεκαετία του στον ΠΑΟΚ, μια και εντάχθηκε στην ακαδημία σε ηλικία μόλις πέντε χρόνων (είναι γεννημένος στις 26 Μαρτίου 2005). Διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες (αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελβετία με την αποστολή της εθνικής νέων, που συμμετέχει σε προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος), ο ύψους 1,83 μ. ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ. «Ο,τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα, το έχει πετύχει με το μυαλό και με τα πόδια του» έχει πει ο Γιώργος Γεωργιάδης για τον γιο του, τον οποίο, φυσικά, συμβουλεύει, βάσει της εμπειρίας που αποκόμισε από την πολύχρονη παρουσία στα γήπεδα.

Ο Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ είναι κατά ένα χρόνο μικρότερος (γεννημένος στις 30 Μαρτίου 2006), έχει και φέτος δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της Κ-17, αλλά ήδη έχει προωθηθεί στην Κ-19. Από πολύ μικρός στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, διακρίνεται στη θέση του κεντρικού χαφ. Εχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη (τότε ο πατέρας του αγωνίζονταν στον Ηρακλή), αγωνίζεται ωστόσο με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πολωνίας. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη χώρα καταγωγής του, όπου συμμετέχει σε τουρνουά με την Κ-17 της Πολωνίας. Τα βήματά τoυ ακολουθεί ο Λέον, ο κατά τρία χρόνια μικρότερος αδελφός του, που επίσης εκπαιδεύεται στην ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...