Τα λένε ΠΑΟΚ και Αουγκούστο με φόντο την ανανέωση!

Από sdna.gr: Ο φάκελος του Ντόουγκλας Αουγκούστο άνοιξε εκ νέου για τον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να συζητούν με τον Βραζιλιάνο με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2026.
Πηγή: sdna.gr
Τα λένε ΠΑΟΚ και Αουγκούστο με φόντο την ανανέωση!

Η αλήθεια είναι πως από το καλοκαίρι, η συγκεκριμένη υπόθεση έχει παρουσιάσει αρκετές διακυμάνσεις. Επί της ουσίας, παραμένει μία ανοιχτή εκκρεμότητα για τον ΠΑΟΚ, αν και μέχρι πρότινος φάνηκε πως «παγώνει» το θέμα του, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Αουγκούστο ολοκληρώνεται το 2023.

Με δεδομένο πως από τον Ιανουάριο αποκτά δικαίωμα να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει καθώς μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, ο ΠΑΟΚ πάει για ανατροπή των δεδομένων και συζητά με τον Αουγκούστο την προοπτική της ανανέωσης της συνεργασίας τους μέχρι το 2026.

Εξάλλου μόνο στα ψιλά δεν πέρασε η παρουσία του εκπροσώπου του Βραζιλιάνου μέσου, Λέο Κορνατσίνι, στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος παρακολούθησε και από κοντά το φιλικό του ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανσερραϊκό. Στην παρούσα φάση, καταγράφονται οι εκ νέου συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους που διεξάγονται σε πολύ θετικό κλίμα..

Διαβάστε ακόμη...