Η κριτική για Ζίβκοβιτς

Από paok24.com:Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, έδωσε την ασίστ στον Μίτροβιτς, στο γκολ της ισοφάρισης της Σερβίας,
Πηγή: paok24.com
Η κριτική για Ζίβκοβιτς

κόντρα στη Σουηδία χθες, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, να κάνει την ανατροπή στη συνέχεια και να επικρατεί με 4-1, στο πλαίσιο του Nations League.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, έδωσε την ασίστ μεν, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο δε, από τον Λάζοβιτς, με την ιστοσελίδα «Mozzartsport» (μία από τις μεγαλύτερες και εγκυρότερες στη Σερβία) να αναφέρει στην κριτική της γι'αυτόν:

«Είναι φυσιολογικό για έναν παίκτη με επιθετικογενή χαρακτηριστικά σε όλη την καριέρα του, να είναι καλύτερος στα επιθετικά από τα αμυντικά του καθήκοντα. Όταν δέχτηκε το γκολ η Σερβία, έχασε τη μονομαχία στο άλμα και από τη φάση αυτή, ξεκίνησε η ευκαιρία της Σουηδίας, που κατέληξε στο γκολ. Ο Αντρίγια, έκανε κάποιες διαφοροποιήσεις λίγο μετά και έδωσε την ασίστ στον Μίτροβιτς στο γκολ της ισοφάρισης.

Υπάρχει η εντύπωση ότι θα μπορούσε να παίξει πιο ελεύθερα, αφού οι διεισδύσεις του, στο ένας εναντίον ενός, δεν είχαν αποτέλεσμα. Επίσης, είχε μερικές κακές επιλογές στις πάσες του» καταλήγει η κριτική.

Ο Σέρβος αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, καθώς η Σερβία δεν έχει κάποια άλλη αγωνιστική υποχρέωση σε αυτό το «παράθυρο» και φυσικά, ο μεγάλος του στόχος, παραμένει η παρουσία του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο Κατάρ.

Διαβάστε ακόμη...