Ντάντας: «Ελάτε στο γήπεδο»!

Από paok24.com:Την αντίστοιχη ομάδα της Γεωργίας αντιμετωπίζει σήμερα σε φιλικό επίπεδο στις 19:00 η Πορτογαλία U21, στο "Santos Pinto Stadium", στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Euro 2023!
Πηγή: paok24.com
Ντάντας: «Ελάτε στο γήπεδο»!

Ωστόσο, η παρουσία του Τιάγκο Ντάντας και των συμπαικτών του δεν θα έχει να κάνει μόνο το ποδόσφαιρο! Και αυτό γιατί όλα τα έσοδα της αναμέτρησης θα δοθούν σε οικογένειες που είδαν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τις μεγάλες φωτιές που κατέστρεψαν την περιοχή Σέρα ντα Εστρέλα, στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου!

"Ελπίζω πως το φιλικό της U21 θα βοηθήσει πολύ προκειμένου όλοι να ενημερωθούν και να προειδοποιηθούν για τις μεγάλες συνέπειες των πυρκαγιών" τόνισε σχετικά η 34χρονη αγρότισσα, Λιλιάνα Κορέιρα, της οποίας η φάρμα υπέστη τεράστιες ζημιές!

Όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά Μέσα, τα 1.100 εισιτήρια του σημερινού φιλικού που βγήκαν στην κυκλοφορία, έναντι 2 ευρώ το καθένα, εξαντλήθηκαν, ενώ από την πλευρά του ο Τιάγκο Ντάντας δήλωσε: "Πρέπει το γήπεδο να είναι γεμάτο, πρέπει να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που αρρώστησαν με τις φωτιές και έχασαν τις περιουσίες τους"

"Ήρθαμε στην Κοβίλια όχι για τους καλύτερους λόγους, αλλά με μεγάλη χαρά, προσπαθώντας να είμαστε κοντά σε μια περιοχή που έχει υποστεί μια μάστιγα. Είμαστε εδώ για να δώσουμε τη λίγη βοήθεια μας, η οποία γνωρίζουμε ότι είναι πολύ μικρή, σε σύγκριση με αυτά που χρειάζονται οι άνθρωποι της περιοχής» σημείωσε από την πλευρά του ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας, Ρούι Ζόρζε!

Διαβάστε ακόμη...