Φιλική νίκη επί του Παναθηναϊκού για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo!

Από acpaok.gr: Με ψυχωμένη εμφάνιση ο ΠΑΟΚ Domus Ergo επικράτησε του Παναθηναϊκού με 9-8, στην πρεμιέρα του 15ου τουρνουά ΣΕΔΥ.
Πηγή: acpaok.gr
Φιλική νίκη επί του Παναθηναϊκού για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo!

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν καλύτερα στο νερό, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων, 0-2. Ένα λεπτό πριν το τέλος του οκταλέπτου, ο Δικέφαλος μείωσε με τον Koopman σε 1-2, σκορ το οποίο ήταν και τελικό.

Στο πιο φτωχό επιθετικά οκτάλεπτο, το δεύτερο, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα. ο Παναθηναϊκός επανέφερε την διαφορά στα δύο τέρματα, 1-3, με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo να απαντάει με τον Καπράγκο, μειώνοντας σε 2-3, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο επιθετικά στο τρίτο οκτάλεπτο, κάνοντας ουσιαστικά μία μίνι-ανατροπή. Με Milardovic οι «ασπρόμαυροι» έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, 3-3, ενώ ο Koopman με δικό του τέρμα έδωσε το πρώτο προβάδισμα στο παιχνίδι, 4-3. Οι πράσινοι απάντησαν με δύο τέρματα, 4-5, ενώ στην συνέχεια ο Δικέφαλος με δικό του 2-0 σερί πήρε και πάλι το προβάδισμα, χάρη σε γκολ των Χαραλαμπόπουλου και Καλάργυρου, 6-5.

Γεμάτο επιθετικά ήταν και το τέταρτο οκτάλεπτο, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν υπέροχο θέαμα. Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα και με 0-2 σερί έκανε την ανατροπή, 6-7, ωστόσο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ισοφάρισε με Koopman σε 7-7. Οι δύο ομάδες μπήκαν στο τελευταίο δίλεπτο του παιχνιδιού με κοινή αφετηρία, 7-7. Ο Παναθηναϊκός έκανε το 7-8, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo απάντησε με Milardovic σε 8-8, 22 δευτερόλεπτα πριν την λήξη, βάζοντας «φωτιά» στο παιχνίδι. Ο Δικέφαλος έβγαλε την άμυνα, και στην επίθεση με γκολ του Καλάργυρου πήρε τη νίκη με 9-8.

Το δεύτερο παιχνίδι για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου στο 15ο τουρνουά ΣΕΔΥ είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00, απέναντι στο ΝΟ Χανίων.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 4-2, 3-3

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Παπαμανιωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλάργυρος 2, Κεχαλάρης, Milardovic 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π., Koopman 3, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Καρατζάς.

Διαβάστε ακόμη...