Πάει Καρδίτσα, σταντ για διαρκείας στη Τούμπα με ΠΑΟ

Απο basketplus.gr: Ένα ακόμα δυνατό φιλικό περιμένει το Σάββατο τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα αναχωρεί αύριο το απόγευμα για την Καρδίτσα, επιλέγοντας να μείνει ένα βράδυ (Παρασκευής) στην Θεσσαλική πόλη και για να βιώσουν οι παίκτες συνθήκες επίσημου εκτός έδρας αγώνα, αλλά και για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του πήγαινε-έλα περίπου 6 ωρών συνολικά σε μια μέρα.
Πηγή: basketplus.gr
Πάει Καρδίτσα, σταντ για διαρκείας στη Τούμπα με ΠΑΟ

Ο Δικέφαλος καλείται να παρουσιαστεί σε καλό επίπεδο, ακόμα καλύτερο από αυτό κόντρα στους Σκοπιανούς, μια και οι νεοφώτιστοι είναι σε θέση να βάλουν δύσκολα στον ΠΑΟΚ, όπως έκαναν με Παναθηναϊκό και Άρη. Έστω και αν ο Αγγέλου λογικά δεν θα έχει και σε αυτό το ματς Αγραβάνη (λίγες ελπίδες, καθώς ταλαιπωρείται από διάστρεμμα), Γόντικα. Και σε κάθε περίπτωση ο Δικέφαλος είναι υποχρεωμένος να βρει plan b (στο κάδρο οι παίκτες ρακέτας, η δράση των οποίων εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από τις διαθέσεις και τις συνεργασίες των γκαρντ), αν οι προσπάθειες από μακριά είναι άστοχες. Διαδικασία που πρέπει σταδιακά να φτάσει σε καλά επίπεδα, ώστε ο ΠΑΟΚ να μην κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή, εφόσον το plan a με το τρίποντο δεν του φτάνει.

Στο μεταξύ στην ΚΑΕ περιμένουν την επόμενη εβδομάδα τα νέα για το ποσό που θα πάρει το κλαμπ από την συμφωνία του ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ. Πάντα με την ελπίδα οτι φέτος (6.5-7 εκ. ευρώ) το ποσό θα είναι μεγαλύτερο από πέρσι. Εξάλλου ήταν σημαντική η παρέμβαση της Θύρας 4 στην παραλαβή εισιτηρίων διαρκείας (συνολικά έχουν διατεθεί κάτι πιο πάνω από 600), ενώ ήδη υπάρχει κουβέντα με την ΠΑΕ, ώστε στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Τούμπα να στηθούν δύο σταντ (στην Θύρα 4 και στην μπουτίκ) στα οποία θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ.

Από κει και πέρα στον ΠΑΟΚ περιμένουν την οριστικοποίηση της παρουσίας της Μάλαγα στον όμιλο του ΒCL, ώστε να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες και των παιχνιδιών με την Ισπανική ομάδα των δύο πρωταθλητών Ευρώπης (Ντίαζ, Μπριζουέλα). Αξίζει να σημειωθεί οτι τα ταξίδια σε Σάσσαρι, Ντιζόν έχουν ήδη προγραμματιστεί μέσω επιλογών. Στην Σαρδηνία από Ρώμη ή Μιλάνο και στην Γαλλία μέσω Γενεύης...

Τέλος η ΚΑΕ έκλεισε χορηγία ξενοδοχειακή μονάδα της Θεσσαλονίκης (δυτική είσοδος) στην οποία θα φιλοξενηθεί η μια από τις δύο (για την ώρα) ομάδες του ομίλου, ενώ οι προσπάθειες για χορηγό φανέλας συνεχίζονται με το οικονομικό περιβάλλον εξαιρετικά δύσκολο. Την ίδια ώρα ο Θανάσης Χατζόπουλος και οι συνεργάτες του κάνουν και αυτό το μήνα αγώνα δρόμου για να τον κλείσουν όσο πιο συνεπείς μπορούν. Πολύ μεγάλο (εξαψήφιο) το ποσό που απαιτείται και για αυτό το 30ήμερο για τις ρυθμίσεις στο δημόσιο και τις υποχρεώσεις χρήσης (εφορία, δόσεις συμβολαίων, ενοίκια κλπ), οπότε η μαζική συμμετοχή των φιλάθλων σε διαρκείας και ΑΜΚ θεωρείται από την ΚΑΕ τεράστια ώθηση επιβίωσης και σταθερότητας.

*Η Ντιζόν κάνει ντεμπούτο αύριο Παρασκευή (23/9) κόντρα στην Λλα Πορτέλ για την Γαλλική Λίγκα, ενώ η Σάσσαρι ανακοίνωσε οτι κρατά με συμβόλαιο σεζόν τον Τομάσο Ρασπίνο, που είχε πάρει στην προετοιμασία για να αντικαταστήσει τον άτυχο Κάσπαρ Τρέιερ. Eκεί παραμένει εκτός δράσης και ο Τζαμάλ Τζόουνς που έχασε όλη την μέχρι τώρα προετοιμασία.

Διαβάστε ακόμη...