Στην ατζέντα του ΠΑΟΚ η «εκκρεμότητα» με Λύρατζη!

Από sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ συζητά με την πλευρά του Λευτέρη Λύρατζη για το νέο συμβόλαιο - επιβράβευση, θέλοντας να κλείσει
Πηγή: sdna.gr
Στην ατζέντα του ΠΑΟΚ η «εκκρεμότητα» με Λύρατζη!

την εκκρεμότητα που υπάρχει και να φέρει την ισορροπία εντός των αποδυτηρίων.
Από την καλοκαιρινή προετοιμασία, είχε γίνει γνωστό πως ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο είχε εισηγηθεί αναπροσαρμογή των συμβολαίων για Λύρατζη και Τσιγγάρα, θέλοντας να επιβραβεύσει -με τη σύμφωνη γνώμη του Ραζβάν Λουτσέσκου- τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν πέρσι σημαντικά γρανάζια της «μηχανής» του 53χρονου τεχνικού.

Η πρώτη εκκρεμότητα με τον Χάρη Τσιγγάρα έκλεισε κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για τον δανεισμό του στην Τουλούζ, επεκτείνοντας το συμβόλαιό του μέχρι το 2025! Όπως αντίστοιχα και του Γιώργου Κούτσια προ ημερών. Στο τραπέζι βρίσκεται πλέον η υπόθεση του Λευτέρη Λύρατζη, με τις δύο πλευρές να έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας.

Επί της ουσίας, ο ΠΑΟΚ γνωρίζει καλά πως πρόκειται για ένα δικό του «παιδί» που άρπαξε την ευκαιρία του απ΄τα μαλλιά, φώναξε παρών και αποτελεί μία «σταθερά» της ομάδας τους τελευταίους μήνες. Ένα παιδί που ναι μεν δεν έχει κλείσει ένα χρόνο παρουσίας στη «φαρέτρα» του Λουτσέσκου αλλά φαντάζει πλέον «ριγμένος» ως προς τις οικονομικές συνθήκες στη σχέση του με τον ΠΑΟΚ.

Για να είμαστε ακριβείς, σε αυτές τις περιπτώσεις τίθεται και θέμα ισορροπίας εντός των αποδυτηρίων, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς που κυμαίνονται οικονομικά οι απολαβές μιας back up λύσης όπως είναι ο Σάστρε έναντι του βασικού σου οπισθοφύλακα. Τίποτα από αυτά δεν έχει περάσει στα ψιλά από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ο Λύρατζης ουδέποτε έχει δημιουργήσει πρόβλημα ή έχει εκφράσει το παραμικρό.

Είναι τα δεδομένα μίας υπόθεσης που βρίσκεται στα υπόψιν του ΠΑΟΚ, καταγράφονται οι πρώτες «ζυμώσεις» και εκφράζεται βεβαιότητα πως σύντομα θα τακτοποιηθεί και αυτή η εκκρεμότητα...

Διαβάστε ακόμη...