Η «παράδοση» με τους πρώην συνεχίζεται…

Από paok24.com: Μεγαλώνει η λίστα με όσους έχουν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και σκόραραν εναντίον του.
Πηγή: paok24.com
Η «παράδοση» με τους πρώην συνεχίζεται…

Ο ΠΑΟΚ χθες απέναντι στον ΌΦΗ βρήκε απέναντί του παλιούς γνώριμους που έχουν φορέσει κατά το παρελθόν τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος, οπότε οι πιθανότητες να συνεχιστεί αυτή η κακή «παράδοση» με τους πρώην που σκοράρουν κατά των ασπρόμαυρων ήταν αρκετές.

Στο Ηράκλειο ήταν η σειρά του Απόστολου Διαμαντή να προστεθεί σε αυτή τη λίστα, πληγώνοντας ανεπανόρθωτα την παλιά του ομάδα εξαιτίας και του χρονικού σημείου που μπήκε το γκολ. Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή της χρονιάς ουσιαστικά, αλλά ο Διαμαντής δεν είναι ο πρώτος φέτος που έχει φορέσει τα ασπρόμαυρα και σκόραρε απέναντι στον Δικέφαλο.

Είχε προηγηθεί στα τέλη Αυγούστου το τέρμα που σημείωσε στην Τούμπα στον αγώνα με τον Ατρόμητο ο Γιώργος Τζοβάρας. Ένα γκολ που πάλι είχε έρθει στο τέλος της αναμέτρησης, αλλά δεν πλήγωσε τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Νάρεϊ βρήκε δίχτυα χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Ευθύμης Κουλούρης και Χάρης Χαρίσης είναι επίσης δύο ποδοσφαιριστές που έχουν χριστεί σκόρερ σε παιχνίδια με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, μάλιστα για τον Έλληνα μέσο εκείνο ήταν το μοναδικό τέρμα που σημείωσε με την ομάδα του Περιστερίου.

Την περσινή χρονιά ένας ακόμα παίκτης που έγραψε τη δική του ιστορία με τον Δικέφαλο, σκόραρε εναντίον του. Ο λόγος για τον Μαουρίσιο που πέτυχε το γκολ Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Αν κοιτάξουμε ακόμα πιο πίσω, θα συναντήσουμε σε αυτή τη μακρά λίστα ονόματα όπως του Βασίλη Κουτσιανικούλη, του Κώστα Κατσουράνη, Δημήτρη Παπαδόπουλου, Γιάννη Οκκά, Παντελή Καφέ, Γιώργου Γεωργιάδη, Δημήτρη Σαπλιγγίδη και ακόμα πιο πίσω του Χρήστου Δημόπουλου... Από τη λίστα είναι πολύ πιθανό να έχουμε ξεχάσει κάποιον, σε μία «παράδοση» που δεν λέει να σταματήσει...

Διαβάστε ακόμη...