Δείπνο στο Morrison-The Premium Rooftop για το Βόλεϊ γυναικών!

Μέσα σε υπέροχο κλίμα, ο Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος Βόλεϊ γυναικών, κ. Κωνσταντίνος Αμοιρίδης, παρέθεσε δείπνο στην ομάδα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: acpaok.gr
Δείπνο στο Morrison-The Premium Rooftop για το Βόλεϊ γυναικών!

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στο Morrison-The Premium Rooftop (17ης Νοεμβρίου 87, Πυλαία), ιδιοκτησίας του κ. Κωνσταντίνου Αμοιρίδη.

Οι παίκτριες και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ βρήκαν ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα των προπονήσεων, έχοντας μία πολύ όμορφη βραδιά σ' ένα υπέροχο πραγματικά μέρος.

Έτσι, η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να περάσει ένα ξέγνοιαστο βράδυ, με τις παίκτριες να συζητούν και να γνωρίζονται ακόμα περισσότερο μεταξύ τους.

Φυσικά, ήταν και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Διοικητικό Υπεύθυνο, κ. Κωνσταντίνο Αμοιρίδη, να μιλήσει σ' έναν πιο χαλαρό τόνο για την πορεία της προετοιμασίας, τόσο με τις αθλήτριες, όσο και με το τεχνικό τιμ, παίρνοντας τις καλύτερες απαντήσεις απ' όλους.

Παράλληλα, οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι καλύπτουν αμιγώς το ρεπορτάζ του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...