ΠΑΟΚ – Τουλούζ: Μετακίνηση Νο2!

Από paok24.com: Θεσσαλονίκη – Τουλούζη για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ – Τουλούζ: Μετακίνηση Νο2!

Ο Χάρης Τσιγγάρας είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με τον νεαρό μέσο να πετάει το πρωί της Τρίτης με προορισμό τη Γαλλία, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Τουλούζ.

Η μετακίνηση του νεαρού στην Γαλλία για λογαριασμό της Τουλούζ δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες έρχονται σε συμφωνία για μεταγραφή, με την αρχή να γίνεται το καλοκαίρι του 2019 με τον Ευθύμη Κουλούρη.

Σημειώνεται ότι τότε η Τουλούζ είχε βγάλει από τα ταμεία της 3,5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον Έλληνα επιθετικό του ΠΑΟΚ, ενώ αυτή τη φορά το deal μεταξύ των δύο ομάδων προβλέπει δανεισμό του Τσιγγάρα μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με οψιόν αγοράς που ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια.

Η αλήθεια είναι πως το πέρασμα του Ευθύμη Κουλούρη από την Γαλλία δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο με τον άλλοτε επιθετικό του ΠΑΟΚ να καταγράφει 26 συμμετοχές, στις οποίες πέτυχε 4 γκολ και μοίρασε 1 ασίστ.

Μένει να φανεί αν ο Χάρης Τσιγγάρας θα μακροημερεύσει στην Ligue1 και θα δικαιώσει τους Γάλλους που τον επέλεξαν για να ενισχύσει τις προσπάθειες τους στο μεγάλο στόχο της παραμονής στην πρώτη κατηγορία.

Διαβάστε ακόμη...