Έκλεισε το deal του ΠΑΟΚ με την Τουλούζ για Τσιγγάρα!

Από sdna.gr: Παίκτης της Τουλούζ θα πρέπει να θεωρείται ο Χάρης Τσιγγάρας καθώς έκλεισε το deal με τον ΠΑΟΚ - Δανεικός με οψιόν αγοράς στην γαλλική ομάδα ο 22χρονος χαφ!
Πηγή: sdna.gr
Έκλεισε το deal του ΠΑΟΚ με την Τουλούζ για Τσιγγάρα!

Από τη στιγμή που το ενδιαφέρον της Τουλούζ για τον Χάρη Τσιγγάρα μετουσιώθηκε σε πρόταση, αξιολογήθηκε πρωτίστως από τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο με βάση τις ανάγκες της ομάδας αλλά και τις προτεραιότητες, σε συνδυασμό με το γεγονός πως θα δώσει και την ευκαιρία στον 22χρονο να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, η διαφαινόμενη υπόθεση της μετακίνησης του Χάρη Τσιγγάρα είχε μπει σήμερα στην τελική της ευθεία από τη στιγμή που όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ενέκριναν την πρόταση της γαλλικής ομάδας και η τελική απόφαση ανήκε πια στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε πλήρως και με το δικό του «Ok», ξεκλείδωσε η υπόθεση του δανεισμού του 22χρονου χαφ, ο οποίος αναχωρεί για την Γαλλία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί στην ομάδα της Ligue 1!

Τις τελευταίες ώρες οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες επικεντρώθηκαν κυρίως στα χρήματα της οψιόν αγοράς που μπήκε στη συμφωνία, με τους Θεσσαλονικείς να καρπώνονται στην παρούσα φάση και ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...