Μόλις… δύο το απόλυτο!

Από thessports.gr: Μπορεί μόλις να άνοιξε η «αυλαία» του νέου πρωταθλήματος, και ο ΠΑΟΚ να έχει συνολικά μόνο τρία επίσημα παιχνίδια, ωστόσο μόλις δύο είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν το απόλυτο όλων των λεπτών συμμετοχής!
Πηγή: thessports.gr
Μόλις… δύο το απόλυτο!

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο εκ των βασικότερων «γραναζιών» της άμυνας του Δικεφάλου, τον Ντομινίκ Κοτάρσκι και τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο Κροάτης πορτιέρο αποκτήθηκε στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και πήρε με το «καλησπέρα» φανέλα βασικού, αγωνιζόμενος και στα τρία επίσημα παιχνίδια της σεζόν, κρατώντας στο ένα από αυτά την εστία του απαραβίαστη.

Όσο για τον Ισλανδό στόπερ, έχει συμπληρώσει ήδη τρία χρόνια στην ομάδα και πλέον έχει εξελιχθεί σε κεντρική «φιγούρα» για το κέντρο της άμυνας της, έχοντας φορέσει μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Έτσι δεν είναι τυχαίο που η άμυνα ξεκινάει από αυτόν, και που είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ρόστερ, εκτός του τερματοφύλακα, που έχει αγωνιστεί για 90 λεπτά τόσο στα δύο παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας, όσο και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Αλλαγή δεν έχει γίνει ούτε ο Ντούγκλας Αουγκούστο, ο οποίος όμως έχει 252 λεπτά συμμετοχής, έναντι 270 των δύο παραπάνω, λόγω της αποβολής του στη ρεβάνς με τους Βούλγαρους στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...