Ανανεωμένος ΠΑΟΚ και με αποδείξεις

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού.
Πηγή: paok24.com
Ανανεωμένος ΠΑΟΚ και με αποδείξεις

Σε σχέση με την περσινή πρεμιέρα στην Τούμπα, που ο Δικέφαλος ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου παρουσίασε κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου ένα νέο και πολύ πιο φρέσκο πρόσωπο.

Πριν από ένα χρόνο στον αγώνα κόντρα στον Άγιαξ της Ηπείρου, στην ενδεκάδα βρίσκονταν παίκτες όπως ο Φερνάντο Βαρέλα, Χοσέ Κρέσπο Αντελίνο Βιειρίνια, Ζίφκο Ζίφκοβιτς. Ποδοσφαιριστές που είτε δεν βρίσκονται πλέον στις τάξεις της ομάδας είτε δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους. Η ενδεκάδα που είχε παρατάξει απέναντι στον ΠΑΣ ο Ρουμάνος τεχνικός είχε σαν μέσο όρο ηλικίας τα 29,9 χρόνια.

Το σκηνικό στη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα ήταν τελείως διαφορετικό. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τον αγώνα με τους Κοτάρσκι, Λύρατζη, Ίνγκασον, Κουλιεράκη, Τσαούση, Κούρτιτς, Ντάντας, Αουγκούστο, Νάρει, Μπίσεσβαρ, Τόμας.

Ενδεικτικό του νέου αέρα στο ρόστερ της ομάδας είναι το γεγονός πως στην άμυνα οι 3 από τους 4 που αγωνίστηκαν είναι παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και αποτελούν δείγματα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου.

Η ηλικιακή διαφορά ανάμεσα στην περσινή και τη φετινή ομάδα της πρώτης αγωνιστικής είναι μεγάλη,με την ηλικία της ενδεκάδας κόντρα στον Παναιτωλικό να είναι τα 25,5 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...