«Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ, προτίμησε να μείνει στην Ιντερνασιονάλ»

Απο paok24.com: Η αναφορά των Βραζιλιάνων στον Βιτάο, η Σαχτάρ Ντόνετσκ και ο ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
«Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ, προτίμησε να μείνει στην Ιντερνασιονάλ»

Δημοσίευμα σχετικά με τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών της Ιντερνασιονάλ με... αβέβαιο μέλλον, φιλοξενεί εδώ και λίγες ώρες η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα jbfilhoreporter.com.br.

Ανάμεσα σε αυτούς, βρίσκεται και ο Βραζιλιάνος Βιτάο ο οποίος αγωνίζεται στην Ιντερνασιονάλ ως δανεικός από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ από τον περασμένο Απρίλιο, χάρη στους κανονισμούς της FIFA για τους παίκτες που αγωνίζονταν στο ουκρανικό και στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Το συμβόλαιό δε του 22χρονου στόπερ με την Ιντερνασιονάλ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023, με τον συντάκτη του κειμένου να τονίζει:

"Η διοίκηση της Ιντερνασιονάλ θέλει να τον αγοράσει και απλώς περιμένει την πρώτη ευκαιρία για να μιλήσει με τη Σαχτάρ. Εσωτερικά στην ομάδα, όλοι γνωρίζουν λίγο – πολύ την αξία ποδοσφαιριστή.

Στα μέσα της περσινής χρονιάς οι Ουκρανοί πουλούσαν τον Βιτάο έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ, από την Ελλάδα. Η συμφωνία δεν επετεύχθη, αποκλειστικά και μόνο επειδή ο παίκτης ήθελε να μείνει στην Ίντερνασιονάλ. Με κάτι παραπάνω από 10 εκατομμύρια real (σ.σ. 2 εκατομμύρια ευρώ), η Ιντερνασιονάλ μπορεί να τον αγοράσει".

Διαβάστε ακόμη...