«Ο αποκλεισμός να λειτουργήσει ως wake up call για τον ΠΑΟΚ»

Από paokday.gr: Ο πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ντάνι Φερνάντεζ παραχώρησε συνέντευξη στο Metropolis για τον αποκλεισμό του "Δικεφάλου του Βορρά" από την Ευρώπη.
Πηγή: paokday.gr
«Ο αποκλεισμός να λειτουργήσει ως wake up call για τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε: «Τώρα βρίσκομαι στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη, είναι σαν σπίτι μου, έκανα βόλτα σαν παίκτης και θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι, κάνω προπόνηση κάθε ημέρα. Κάθε πρωί ξυπνάω νωρίς , κάνω προπόνηση και δεν σταματάω ποτέ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλει να κοιτάει μπροστά και θα φτιάξουν τα πράγματα, θέλει δουλειά και ο αποκλεισμός μπορεί να λειτουργήσει ως wake up call. Το ποδόσφαιρο αλλάζει και νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ υποτίμησε την αντίπαλο, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δει το καλό και να πάρει ένα μάθημα από αυτό που συνέβη. Ο Λουτσέσκου είναι ένας προπονητής με ιστορία και πιστεύω σε αυτόν. Εγώ στηρίζω τον ΠΑΟΚ και πολλά προκύπτουν από την ψυχολογία μίας ομάδας»

Για τον Ντάντας και τους Πορτογάλους του ΠΑΟΚ: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, τον ξέρω από την Μπενφίκα, υπάρχουν και άλλοι Πορτογάλοι στον ΠΑΟΚ, όπως είχε υπάρξει και ο Φερνάντος Σάντος που με είχε βοηθήσει πολύ εμένα».

Για την ενασχόληση του ως μάνατζερ: «Είναι μία πρόκληση για εμένα, είναι κάτι που μου αρέσει, γουστάρω. Μου αρέσει να κάνω και άλλα πράγματα στο ποδόσφαιρο, αλλά ακόμα δεν τελείωσα».

Το αγαπημένο του σύνθημα των φίλων του ΠΑΟΚ:«Έχω τρέλα μες το μυαλό, το είχα ακούσει πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ».

Διαβάστε ακόμη...