Ξεκινούν οι…αφίξεις!

Απο paok24.com: Το πρόγραμμα των προσεχών ημερών για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Ξεκινούν οι…αφίξεις!

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ mateco ξεκίνησε. Η ομάδα μετά τις ανάσες των καλοκαιρινών διακοπών μπαίνει σε διαδικασία προετοιμασίας με φόντο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως είχε ενημερώσει η ΚΑΕ από σήμερα Τρίτη 16/8 μέχρι και το Σάββατο 20/8, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι αφίξεις όλων των παικτών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτό το χρονικό διάστημα οι παίκτες θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο, ενώ θα πραγματοποιηθούν και οι πρώτες προπονήσεις στο PAOK Sports Arena.

Ο προπονητής της ομάδας Άρης Λυκογιάννης, θα μεταβεί σήμερα στη Φρανκφούρτη και θα παρακολουθήσει 16-18/8 το ετήσιο σεμινάριο των προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν στο Basketball Champions League.

Η πρώτη επίσημη συγκέντρωση και προπόνηση της ομάδας στο PAOK Sports Arena έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 22 Αυγούστου, από την οποία απών θα είναι ο Yannick Franke, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Στο πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ mateco συμπεριλαμβάνονται μέχρι τώρα τα εξής φιλικά παιχνίδια:

3/9: Ελευθερούπολη – ΠΑΟΚ

7/9: ΠΑΟΚ – Αίαντας Ευόσμου

14/9: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

17-18/9: Δύο παιχνίδια στο τουρνουά που διοργανώνει το Περιστέρι στην Αθήνα, με την συμμετοχή ΠΑΟΚ, Περιστερίου, ΑΕΚ και της Ρουμανικής Cluj.

21/9: ΠΑΟΚ – ΜΖΤ Skopje

24/9: Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό – ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...