Μιχάι: Το χρονικό της παρουσίας στην Τούμπα και η… αξέχαστη στιγμή!

Απο paok24.com: Η παρουσία του Ενέα Μιχάι στον Δικέφαλο.
Πηγή: paok24.com
Μιχάι: Το χρονικό της παρουσίας στην Τούμπα και η… αξέχαστη στιγμή!

Ο Ενέα Μιχάι αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, με την Φαμαλικάο να ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου στόπερ, που έδωσε τα χέρια με τον Πορτογαλικό σύλλογο σε συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας.

Ο διεθνής Αλβανός στόπερ πέρασε για πρώτη φορά το «κατώφλι» της Τούμπας το καλοκαίρι του 2019, με τον Δικέφαλο να βγάζει από τα ταμεία του το ποσό των 850 χιλιάδων ευρώ για να κάνει δικό του τον Μιχάι, ο οποίος μέχρι τότε αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με τους Αγρινιώτες ανάγκασαν τους ανθρώπους του Δικεφάλου να τον προσεγγίσουν και να τον κάνουν δικό τους, παρόλο που ο νεαρός είχε προτάσεις και από ομάδες του εξωτερικού.

Στα τρία χρόνια της παρουσίας του στον Δικέφαλο, ο Ενέα Μιχάι κατέγραψε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε ένα γκολ και μία ασίστ. Το ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα ήταν στις 8 Ιανουαρίου 2020 με αντίπαλο τον Όφη στο «Γεντί Κουλέ», ενώ το ένα και μοναδικό τέρμα ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό στις 12 Ιουλίου της ίδιας σεζόν, το οποίο έμελλε να είναι σημαδιακό, καθώς έσπασε το αήττητο των «Ερυθρολεύκων».

Η αλήθεια είναι πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που δουλεύει πολύ σκληρά καθημερινά στις προπονήσεις της ομάδας και η βελτίωση του στο διάστημα παραμονής του στην Τούμπα είναι εμφανής, όμως δεν κατάφερε στα 3 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα να πείσει ότι μπορεί να πάρει φανέλα βασικού.
Κατά την διάρκεια παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη, ο Μιχάι πανηγύρισε την κατάκτηση ενός Κυπέλλου Ελλάδος την σεζόν 2020/2021, έχοντας μάλιστα και συμμετοχή στον τελικό κόντρα στον ΟΣΦΠ.
Πλέον, ο Μιχάι θα συνεχίσει την καριέρα του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, εκεί όπου θα αγωνίζεται με την φανέλα της Φαμαλικά. Οι εμπειρίες και οι παραστάσεις που αποκόμισε από την τριετή παρουσία του στον Δικέφαλο θα είναι τα πολύτιμα εφόδια προκειμένου να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής.

Διαβάστε ακόμη...