Το «κοντέρ» των νέων

Από paok24.com: Δύο μόλις επίσημα παιχνίδια καταγράφει στη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ, μετά τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό, με τον Δικέφαλο πλέον να στρέφει την προσοχή του στην έναρξη των εγχώριων διοργανώσεων.
Πηγή: paok24.com
Το «κοντέρ» των νέων

Στα ματς κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας, στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο Δικέφαλος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και στο τελευταίο τεστ με τον Βόλο, το... κοντέρ των νέων προσώπων στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ έχει ήδη ξεκινήσει να «γράφει».

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι παίκτες όπως ο Νάρεϊ ήρθαν αργότερα σε σχέση με άλλους, ενώ υπήρχαν και τα προβλήματα τραυματισμών.

Πρώτος στην έως τώρα... κούρσα των νέων, ο Κοτάρσκι που έχει αγωνιστεί 420 λεπτά, με τον Τιάγκο Ντάντας να τον ακολουθεί από κοντά με 387 λεπτά.

Κουαλιάτα και Κάργας έχουν καταγράψει σχεδόν τα ίδια λεπτά έως τώρα (312 ο ένας, 311 ο άλλος), με τον Ράφα Σοάρες να ακολουθεί με 270.

Ο Νάρεϊ σε τρεις του εμφανίσεις έως τώρα με τα «ασπρόμαυρα» έχει αγωνιστεί 183 λεπτά, με τον Αντρέ Ρικάρντο να ακολουθεί στη λίστα με 123 λεπτά και τον Μπράντον Τόμας έως τώρα να έχει παίξει 64 λεπτά.

Χωρίς συμμετοχή ακόμα ο Νάσμπεργκ, που αναμένονταν να κάνει το ντεμπούτο του στο ματς με τον Βόλο, αλλά το απρόοπτο με τον τραυματισμό του τον αφήνει εκτός για έναν περίπου μήνα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...