Όσα δοκίμασε ο Λουτσέσκου!

Από thessports.gr:Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Βόλο σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δοκιμάζει πράγματα, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.
Πηγή: thessports.gr
Όσα δοκίμασε ο Λουτσέσκου!

Στην πρώτη ενδεκάδα, ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε ένα σχήμα που είχε τον Ντούγκλας στη θέση «10» και τον Νάρεϊ στη φυσική του, στα δεξιά της επίθεσης, με τον Μπίσεσβαρ στα δεξιά

Στο κέντρο της άμυνας ξεκίνησε για ακόμα μια φορά το δίδυμο Ίνγκασον- Κάργα, με τους Τσαούση και Λύρατζη στα μπακ, και τους Σβαμπ και Ντάντας να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής.

Ο Κοτάρσκι ήταν αυτός που έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο.

Στο δεύτερο μέρος, θέση πήραν οι Σάστρε, Κουλιεράκης και Βιεϊρίνια στην άμυνα, με τον Ίνγκασον να συνεχίζει μέχρι το 82′, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Παναγιώτου.

Κούρτιτς και Φιλίπε Σοάρες ήταν το δεύτερο δίδυμο στον άξονα, με τον Ελ Καντουρί μπροστά τους, που πήρε μισή ώρα συμμετοχής ,πριν περάσει στη θέση του ο Κουαλιάτα.

Μια ώρα αγώνα πήρε ο Κάλεντ Νάρεϊ, αφού στο 61′ πέρασε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα δεξία της επίθεσης, με τον Κωνσταντέλια να αγωνίζεται στο άλλο άκρο από την αρχή της επανάληψης.

Χρόνο συμμετοχής, με γκολ, είχε και ο Ολιβείρα, που αντικαταστάθηκε στο 75′ από τον επίσης σκόρερ για το τελικό 3-1, Κούτσια.

Διαβάστε ακόμη...