Κινητικότητα για Λάμπρου, δύσκολα του Νινούα

Από sdna.gr : Σε προεργασία για την επόμενη ημέρα εκτός ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Λάζαρος Λάμπρος, ο οποίος έχει θέσει σε προτεραιότητα το εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του - Γρίφος η περίπτωση Νινούα!
Πηγή: sdna.gr
Κινητικότητα για Λάμπρου, δύσκολα του Νινούα

Το βράδυ της Δευτέρας (08/08), ο Λάζαρος Λάμπρου -μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram- ίσως να έστειλε και ένα «μήνυμα» για το μέλλον του, που εκτός απροόπτου θα τον βρει εκτός Τούμπας, δεδομένου πως έχει το «ελεύθερο» από τους Θεσσαλονικείς για να βρει την επόμενη ομάδα του και να αποδεσμευτεί πρόωρα από το ρόστερ του Δικεφάλου μιας και μπαίνει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του.

Αυτό που απορρέει σε πρώτη φάση από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή είναι πως υπάρχουν ομάδες εκτός Ελλάδας που έχουν εκφράσει την θέληση να καλύψουν όλο το συμβόλαιο του Λάμπρου με τον ΠΑΟΚ (σ.σ. κοντά στις 400.000 ευρώ). Στον ΠΑΟΚ τηρούν στάση αναμονής, περιμένοντας τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν ενώ και ο ΟΦΗ θα μπορούσε να αποτελέσει μία προοπτική για τον Λάμπρου, με την υποσημείωση πως ο Δικέφαλος θα κάλυπτε ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου του, κρατώντας και ποσοστό μεταπώλησης.

Σε κάθε περίπτωση είναι μία υπόθεση που θα ξεκαθαρίσει άμεσα για τους Θεσσαλονικείς, έχοντας δρομολογήσει ήδη εξελίξεις σε τρία μέτωπα (Τέιλορ, Μουργκ και Ζαμπά), αν και ο δυσκολότερος γρίφος -στην παρούσα φάση- φαντάζει η υπόθεση του Νίκα Νινούα καθώς δεν υπάρχει κάτι στα χέρια των ασπρόμαυρων...

Διαβάστε ακόμη...