Τον ήθελε ο Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ και τελικά τον παίρνει στην Παλμέιρας!

Η επερχόμενη μεταγραφή της Παλμέιρας έχει και άρωμα... ΠΑΟΚ καθώς ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να συνεργαστεί με τον Μπρούνο Ταμπάτα, τον οποίο ήθελε διακαώς από την εποχή του Δικεφάλου!
Πηγή: sdna.gr
Τον ήθελε ο Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ και τελικά τον παίρνει στην Παλμέιρας!

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, η Παλμέιρας είναι κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή που βρισκόταν εδώ και χρόνια στα ραντάρ του Αμπέλ Φερέιρα.

Για την ακρίβεια: «Ο Αμπέλ Φερείρα παρακολουθεί τον Μπρούνο Ταμπάτα εδώ και σχεδόν έξι σεζόν, από τότε που ήταν προπονητής της Μπράγκα. Τα χαρακτηριστικά του επιθετικού χαφ αρέσουν ιδιαιτέρως στον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος εκτιμά πολύ τους ποδοσφαιριστές που μπορούν και έχουν έναν πολυσύνθετο ρόλο στο γήπεδο...».

Σε συνέχεια του δημοσιεύματος, υπογραμμίζουν πως ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου έκανε τα πάντα για να τον φέρει στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, εκείνη η προσπάθεια δεν απέδωσε: «Η διαπραγμάτευση με την Παλμέιρας είναι η δεύτερη προσπάθεια του Άμπελ να συνεργαστεί με τον Βραζιλιάνο. Όταν ήταν στον ΠΑΟΚ, ο Μπρούνο Ταμπάτα ήταν κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο. Η Πορτιμονένσε αποδείχθηκε σκληρός διαπραγματευτής εκείνη την εποχή και κατάφερε να κρατήσει τον μέσο, ​​ο οποίος την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή για την Σπόρτινγκ...».

Διαβάστε ακόμη...