ΠΑΟΚ: Σαχτάρ καλεί Τέιλορ!

Από sdna.gr:Σοβαρή είναι η προοπτική επιστροφής στην Ουκρανία για τον Λούκας Τέιλορ για λογαριασμό της Σαχτάρ - Ο Βραζιλιάνος δεν βρίσκεται στα υπόψιν του ΠΑΟΚ που ψάχνει λύση αποδέσμευσής του.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Σαχτάρ καλεί Τέιλορ!

Ο Λούκας Τέιλορ δεν βρέθηκε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και είναι κοινό... μυστικό πως δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την φετινή χρονιά. Ήδη από πέρσι, μεσούσης της σεζόν, ο Βραζιλιάνος τέθηκε αγωνιστικά στο περιθώριο, με τον Ρουμάνο τεχνικό να στρέφεται σε άλλες λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας.

Μετά τον αποκλεισμό από την Λέφσκι, από πλευράς ΠΑΟΚ επικοινώνησαν πως θα γίνουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, με τον Λούκας Τέιλορ να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Όπως όλα δείχνουν, από την Ουκρανία έχουν ανοίξει το «παραθυράκι» επιστροφής του Τέιλορ, αλλά όχι για λογαριασμό της Ντίνπρο, απ΄όπου και αποκτήθηκε, αλλά από την Σαχτάρ Ντόνετσκ!

Η υπόθεση πλέον αφορά τον ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις δεδομένου πως είναι αναγκαία η αποσυμφόρηση του ρόστερ, κάτι που έχει αναλάβει ο Ζοσέ Μπότο!

Αξίζει δε να σημειωθεί πως υπήρχε δημοσίευμα περί ενδιαφέροντος της Σαχτάρ για τον Λούκας Τέιλορ και πριν από τρεις εβδομάδες (!), με τους Ουκρανούς να υπογραμμίζουν πως «ο Λούκας Τέιλορ μπορεί να επιστρέψει στην Ουκρανία και να γίνει παίκτης της Σαχτάρ», επισημαίνοντας πως βασικό ρόλο στην υπόθεση παίζει ο τεχνικός της ομάδας, Igor Jovicevic, o οποίος έχει συνεργαστεί με τον Βραζιλιάνο στην Ντνίπρο!

Διαβάστε ακόμη...