Ίδιο ματς, άλλος εισηγητής

Από paok24.com: Πριν από λίγο έγινε γνωστή η απόφαση της έφεσης που άσκησε ο Παναθηναϊκός για την ποινή που του επιβλήθηκε για όλα όσα συνέβησαν στον τελικό κυπέλλου.
Πηγή: paok24.com
Ίδιο ματς, άλλος εισηγητής

Η επιτροπή εφέσεων αθώωσε πλήρως τους Πράσινους για τα επεισόδια του τελικού και έτσι θα παίξει με κόσμο στα παιχνίδια με Ιωνικό και ΑΕΚ, ενώ δεν θα πληρώσει και κάποιο πρόστιμο.
Η ποινή που είχε επιβληθεί στους πράσινους για τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου σβήστηκε εντελώς, κάτι που σημαίνει πως ούτε η έδρα τους θα τιμωρηθεί ούτε θα κληθούν να πληρώσουν κάποιο πρόστιμο. Θυμίζουμε ότι στους πράσινους είχε επιβληθεί ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο.

Απορίας άξιο είναι πως ενώ πρόκειται για την ίδια υπόθεση και ίδιο παιχνίδι, ο εισηγητής είναι διαφορετικός με την απόφαση για τους Πράσινους να έχει βγει, ενώ του ΠΑΟΚ όχι. Φυσικά προκαλεί τεράστια έκπληξη πως μηδενίστηκ η ποινή έδρας.

Για την υπόθεση του ΠΑΟΚ ο εισηγητής δεν έχει βγάλει ακόμη απόφαση και φυσικά θα αποτελεί σκάνδαλο αν είναι διαφορετική η αντιμετώπιση του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...