Μεταγραφές για το παρόν και το… μέλλον!

Απο paok24.com: Οι δέκα έως τώρα κινήσεις του ΠΑΟΚ και ο κοινός παρονομαστής!
Πηγή: paok24.com
Μεταγραφές για το παρόν και το… μέλλον!

Με την άφιξη του Ιβάν Νάσμπεργκ στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έφτασε αισίως στις δέκα κινήσεις στο τρέχον μεταγραφικό "παζάρι". Οι προηγούμενοι εννέα ήταν οι Ντομινίκ Κοτάρσκι, Νικολας Κουαλιάτα, Γιοάν Σάστρε, Γιάννης Κάργας, Ράφα Σοάρες, Μπράντον Τόμας, Τιάγκο Ντάντας, Αντρέ Ρικάρντο και Κάλεντ Νάρεϊ.

Με εξαίρεση τον Τιάγκο Ντάντας, ο οποίος ήρθε στην Τούμπα ως δανεικός από την Μπενφίκα, αλλά και τον Μπράντον Τόμας που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους, οι υπόλοιποι δεσμεύονται με συμβόλαια μακράς διάρκειας, ενδεικτικό της πρόθεσης του Δικεφάλου να δημιουργήσει έναν ισχυρό "κορμό" για τα επόμενα χρόνια!

Έχουμε και λέμε: Συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 έχουν οι Ράφα Σοάρες, Γιάννης Κάργας και Ιβάν Νάσμπεργκ, ενώ οι Γιάν Σάστρε, Καλέντ Νάρεϊ, Ντομινίκ Κοτάρσκι, Νικολας Κουαλιάτα και Αντρέ Ρικάρντο υπέγραψαν συμβόλαια μέχρι τον Ιούνιο του 2026, κάτι που ισχύει και για τον Φιλίπε Σοάρες!

Βέβαια, σε περίπτωση που κάποιοι εκ των παραπάνω δεν δικαιώσουν τους "ασπρόμαυρους" γενικότερα και τον Ζοσέ Μπότο ειδικότερα, στο άμεσο ή απώτερο μέλλον, εκ των πραγμάτων η αποχώρησή τους δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή με ποδοσφαιριστές όπως οι Λούκας Τέιλορ και Τόμας Μουργκ και Νίνα Νινούα, των οποίων τα συμβόλαια με τον Δικέφαλο ολοκληρώνονται τον Ιούνιο του 2024!

Διαβάστε ακόμη...