Μια ανάσα από τη Χαλ ο Πέλκας

Aπό skgsports.gr: O Δημήτρης Πέλκας βρέθηκε πολύ κοντά στην Μπεσίκτας, είχε προτάσεις από Ιταλία και Γερμανία, αλλά τελικά αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία με τη φανέλα της Χαλ.
Πηγή: skgsports.gr
Μια ανάσα από τη Χαλ ο Πέλκας

Ο πρώην αρχηγός του «Δικεφάλου» (κάποια ρεπορτάζ από την Τουρκία τον ήθελαν να μιλάει και με τον ΠΑΟΚ για την επιστροφή του στην Τούμπα) είναι μια ανάσα από το να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Χαλ (ιδιοκτήτης είναι ο γνωστός παραγωγός ριάλιτι, Ατζούν Ιλιτζαλί), με την ομάδα της Championship να βγάζει από τα ταμεία της 3.5 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει τον 27χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό από τη Φενέρμπαχτσε.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών ο Πέλκας είχε επαφές και συνομιλίες με τους ανθρώπους της Μπεσίκτας, που έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ενώ όπως μεταδίδουν από την Κωνσταντινούπολη τα τουρκικά ΜΜΕ, η ολοκλήρωση της μεταγραφής του είναι θέμα ωρών.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ζόρζε Ζεσούς, ο οποίος τον άφησε εκτός της ευρωπαϊκής λίστας της Φενέρ για τα επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...