Οι δύο κινήσεις για τη ρακέτα του ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέιλεν Ράιλι χθες, κλείνοντας το σημαντικό κενό που υπήρχε στη θέση του πόιντ γκαρντ και με τη συγκεκριμένη κίνηση, συμπληρώθηκε το «παζλ» στην περιφέρεια της ομάδας για τη νέα σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Οι δύο κινήσεις για τη ρακέτα του ΠΑΟΚ

Μένουν πλέον άλλες δύο προσθήκες που έχουν να κάνουν δύο θέσεις στη ρακέτα. Ενός ξένου κι ενός Έλληνα. Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ημέρες, το βάρος είχε πέσει στην απόκτηση πόιντ γκαρντ και μέσα στο επόμενο διάστημα, αναμένεται να ενταθούν οι επαφές για τις δύο κινήσεις που απομένουν στη ρακέτα.

Κινήσεις που η μία επηρεάζει την άλλη αν και τα δεδομένα, όσον αφορά την ελληνική αγορά, είναι λίγο πολύ γνωστά. Στην κουβέντα που είχε γίνει με τον Λίνο Χρυσικόπουλο, υπήρξε μεγάλη απόσταση στο οικονομικό και όπως φαίνεται, δύσκολα θα υπάρξει κάποια ανατροπή του σκηνικού εκεί.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, που θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να αποτελέσει μία λύση, συνεχίζει στον Προμηθέα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα της Πάτρας, με τον ΠΑΟΚ να κοιτάει τις περιπτώσεις του Γιώργου Τσαλμπούρη και του Διαμαντή Σλαφτσάκη σε αυτήν τη φάση.

Ο πρώτος, κρατάει προς το παρόν ανοικτές τις επιλογές του, μετά την περσινή εξαιρετική του σεζόν με τον Απόλλωνα Πάτρας και δεν είναι τυχαίο ότι το όνομα του, βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, για να αποτελέσει τον τελευταίο ψηλό του. Ο δεύτερος, έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία είναι πιθανό να χρειαστούν μέσα στη ρακέτα, ωστόσο και για τους δύο (ή για όποιον άλλο παίκτη μπορεί να προκύψει από την Ελλάδα), θα παίξει ρόλο και η επιλογή ξένου για την άλλη θέση.

Με τα τωρινά δεδομένα, δείχνει πιθανότερο για τον ΠΑΟΚ να ψάξει ένα «τεσσάρι» με έφεση στο σουτ, παρά κάποιο «4-5», αφού έχει ήδη, Ρένφρο, Μαργαρίτη και Χρηστίδη.

Ανάλογα και με το «ταμείο» δε μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο έκτος ξένος, να είναι «rookie»...

Διαβάστε ακόμη...