Μορικέλι… τετραετίας και με υπογραφή!

Από thessports.gr: Παίκτης του ΠΑΟΚ και με υπογραφή είναι από σήμερα (27/07) ο Ραούλ Μορικέλι – Υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια με τον Δικέφαλο και ξεκινάει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ Β.
Πηγή: thessports.gr
Μορικέλι… τετραετίας και με υπογραφή!

Ο 20χρονος Ιταλός αμυντικός βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (26/07) στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας (27/07) ολοκληρώθηκαν τα τυπικά που αφορούσαν τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές του στο συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο.

Ο ύψους 190 εκατοστών στόπερ, που αποτελεί «προΐον» των ακαδημιών της Ρόμα συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε σήμερα συμβόλαια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο Μορικέλι αρχικά προορίζεται για τον ΠΑΟΚ Β που ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του για την νέα σεζόν, ωστόσο δεν αποκλείεται κατά την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν να τσεκαριστεί και από τον Ράζβαν Λουτσέσκου στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Την φωτογραφία μετά τις υπογραφές των συμβολαίων για τον Ραούλ Μορικέλι, ανέβασε ο στενός συνεργάτης του Ντιέγκο Ταβάνο (σ.σ ατζέντης του Μορικέλι), Τιτσιάνο Τόπα, με τον νεαρό παίκτη να ποζάρει με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Διαβάστε ακόμη...