To εφιαλτικό βράδυ στη Σόφια ξεπλένεται μόνο με τούμπα στην Τούμπα και πρόκριση!

Από skgsports.gr:Χειρότερα δεν γίνεται. Αυτό είναι ξεκάθαρο.
Πηγή: skgsports.gr
To εφιαλτικό βράδυ στη Σόφια ξεπλένεται μόνο με τούμπα στην Τούμπα και πρόκριση!

Στο πρώτη του ευρωπαϊκή βραδιά, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, ο ΠΑΟΚ έχασε στη Σόφια από τη Λέφσκι των 16 ποδοσφαιριστών με το καθαρό σκορ 2-0 και πρέπει να βρει τρόπο να αντιδράσει, να ξυπνήσει και να ανατρέψει το σκορ στην Τούμπα για να πάρει την πρόκριση και να μην ξεκινήσει με σοκ τη σεζόν!

Ο Βιεϊρίνια βγήκε νοκ άουτ λίγη ώρα πριν από τη σέντρα, η Λέφσκι σκόραρε στα σαράντα δευτερόλεπτα και στο 19′ το σκορ ήταν 2-0.

Ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν κάκιστος και ασύνδετος και το πλήρωσε ακριβά με μία ήττα που θέτει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή του πορεία, τη στιγμή που πέρυσι εντυπωσίασε στην ίδια διοργάνωση!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λέφσκι (Στάνιμιρ Στοϊλοφ): Μιχαΐλοφ, Πετρίς, Σούντμπεργκ, Κόρδομπα, Γκάλτσεφ, Κράστεφ, Φαν Ντερ Κααπ, Μιλάνοφ, Ρονάλντο (87' Πέτκοφ), Γουέλτον (93' Μίτκοφ) , Μπάρι (90' Χόλντερ)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Ρ. Σοάρες, Αουγκούστο, Σβαμπ (70' Φ. Σοάρες), Ντάντας (60' Κούρτιτς), Α. Ζίβκοβιτς (78' Κωνσταντέλιας), Κουαλιάτα (60' Νάρεϊ), Κούτσιας (70'' Τόμας)

Διαβάστε ακόμη...