«Τρέχουν» στην Τίγκρες την πώληση του Σοτέλδο!

Απο paok24.com: Tι αναφέρουν ΜΜΕ στο Μεξικό αναφορικά με την υπόθεση του Γέφερσον Σοτέλδο
Πηγή: paok24.com
«Τρέχουν» στην Τίγκρες την πώληση του Σοτέλδο!

Το θέμα της μεταγραφικής απόκτησης του Γιέφερσον Σοτέλδο βρίσκεται σε καλό δρόμο για τον ΠΑΟΚ, που ενόψει των κρίσιμων ευρωπαϊκών αγώνων κόντρα στη Λέφσκι, έχει βάλει στην άκρη την συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που φιλοξενεί η ιστοσελίδα «SuperLider» αυτοί που φαίνεται να «καίγονται» προκειμένου να κλείσει υπόθεση του 25χρονου μεσοεπιθετικού είναι οι άνθρωποι της Τίγκρες και συγκεκριμένα ο προπονητής της, Μιγκέλ Χερέρα.

Ο προπονητής του Μεξικάνικου συλλόγου πιέζει αφόρητα τη διοίκηση προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, με το όνομα του Αλβάρο Γκονζάλες της Μαρσέιγ να ακούγεται πολύ έντονα στο ρεπορτάζ της Τίγκρες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «SuperLider», τονίζοντας για άλλη μία φορά το σημαντικό πρόβλημα που υπάρχει ώστε να προχωρήσει το θέμα του Ισπανού στόπερ, σχετικά με τον αριθμό ξένων στο ρόστερ.

Ο Μιγκέλ Χερέρα πιέζει, ο ΠΑΟΚ είναι σε στάση αναμονής προκειμένου να κάνει δικό του τον Βενεζουελανό μεσοεπιθετικό με τους δικούς του όρους και τα επόμενα 24ωρα αναμένονται πολύ σημαντικά για την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Διαβάστε ακόμη...