Ο Χρήστος Τζόλης πάει δανεικός στην Κλαμπ Μπριζ!

Από skgsports.gr: Λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου να «κλειδώσει» το deal ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και τη Νόριτς για το δανεισμό του Χρήστου Τζόλη.
Πηγή: skgsports.gr
Ο Χρήστος Τζόλης πάει δανεικός στην Κλαμπ Μπριζ!

Ο Έλληνας πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην transfer list της βελγικής ομάδας από τα τέλη του περασμένου Μαΐου, ενώ για πρώτη φορά είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο του 2021, αλλά τότε ο «Δικέφαλος» είχε απορρίψει την πρόταση της.

Ο Χρήστος Τζόλης δεν κατάφερε να βρει μια θέση βασικού στο «Carrow Road», όπου βρέθηκε μετά την πώλησή του από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι αντί 11.000.000 ευρώ. Τώρα, πιστεύει ότι ο δανεισμός του στην Κλαμπ Μπριζ μπορεί να τον βοηθήσει να ξαναβρεί τον καλό εαυτό και θεωρεί τους πρωταθλητές Βελγίου «εξαιρετική επιλογή».

Η απουσία του από το χτεσινό φιλικό παιχνίδι της Νόριτς κόντρα στην Κέμπριτζ «έδειξε» ότι πλησιάζει ακόμα πιο κοντά στο «Jan Breydel».

Σύμφωνα με τον Άγγλο δημοσιογράφο Σάμιουελ Σίμαν, ο Χρήστος Τζόλης απουσίαζε από το φιλικό γιατί η μεταγραφή του στην Κλαμπ Μπριζ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Η Νόριτς στόχευε σε μια οριστική μεταγραφή του Τζόλη προκειμένου να καλύψει ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που έδωσε πριν από ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει, αλλά η Κλαμπ Μπριζ προτιμά τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε ότι ο Δικέφαλος έχει κρατήσει ένα 15% ως ποσοστό μεταπώλησης του Τζόλη.

Διαβάστε ακόμη...