Ο Γολγοθάς του ΠΑΟΚ μέχρι τον Νοέμβριο!

Από paok24.com: Πρόγραμμα «βουνό» για τον Δικέφαλο μέχρι το Νοέμβριο!
Πηγή: paok24.com
Ο Γολγοθάς του ΠΑΟΚ μέχρι τον Νοέμβριο!

Η φετινή σεζόν αναμένεται να είναι η πιο ιδιαίτερη και περίεργη όλων των εποχών, καθώς η διεξαγωγή του Παγκοσμίου κυπέλλου μέσα στο καταχείμωνο, θα βάλει «στοπ» για δυο μήνες στα πρωταθλήματα.

Την ίδια ώρα η Superleague έκανε χθες (13/7) γνωστές τις ημερομηνίες της νέας σεζόν με τις ομάδες να έχουν μπροστά τους ένα πρόγραμμα «βουνό», χωρίς ίχνος υπερβολής.

Η διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ που θα ξεκινήσει στις 21 Νοεμβρίου προκαλεί συμφόρηση στο πρόγραμμα και το πρωτάθλημα αναμένεται να διακοπεί για περίπου 40 ημέρες, από τις 13 εκείνου του μήνα μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου, χωρίς όμως να υπάρξει παράταση στη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, οπότε όπως αντιλαμβάνεται κανείς θα υπάρχουν μαζεμένα παιχνίδια ώστε να βγει το πρόγραμμα.

Η UEFA μάλιστα έχει προγραμματίσει και οι έξι αγωνιστικές των ομίλων στις διοργανώσεις της να έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να μπει στους ομίλους του Europa Conference League τότε θα δώσει 21 επίσημα παιχνίδια από τις 20 ή 21 Αυγούστου μέχρι και τις 12 ή 13 Νοεμβρίου, δηλαδή σε απόσταση περίπου 85 ημερών.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να δώσει 13 παιχνίδια πρωταθλήματος και οκτώ ευρωπαϊκά και αν γίνουν οι σχετικές διαιρέσεις θα δούμε ότι κατά μέσο όρο θα παίζει κάθε 4 περίπου ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου και ο πρώτος γύρος αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 13 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες θα κληθούν να δώσουν 13 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα σε κάτι λιγότερο από τρεις μήνες.

Διαβάστε ακόμη...