Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Πράξη έβδομη!

Από paok24.com:Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισημοποίησε πριν από μερικά 24ωρα τη συμφωνία με τον Ντιέγο Μπίσεσβαρ, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας μέχρι και το 2023. Η νέα σεζόν αποτελεί την έβδομη για τον Σουριναμέζo μεσοεπιθετικό στην Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Πράξη έβδομη!

Ο «Μπίσε» είναι και επίσημα ο παλαιότερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ από το υπάρχον ρόστερ, καθότι μετακόμισε για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2016. Αμέσως επόμενοι στην λίστα είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, οι οποίοι αποκτήθηκαν έναν χρόνο αργότερα.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός παρά τις διακυμάνσεις που έχει παρουσιάσει στην απόδοση του μέσα στα χρόνια, γεγονός που τον οδήγησε και στην Κύπρο ως δανεικός, έχει προσφέρει σημαντικά στον Δικέφαλο, με τον οποίο έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και τρία κύπελλα.

Την περσινή σεζόν έγραψε ιστορία αφού ξεπέρασε τις 200 εμφανίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, όντας 5ος στην λίστα με τους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν σημειώσει τις περισσότερες εμφανίσεις στην ιστορία της ομάδας.

Ο πολύπειρος μέσος του ΠΑΟΚ στις 218 εμφανίσεις του με την φανέλα των «ασπρόμαυρων», μετράει 27 γκολ και 38 ασίστ αποτελώντας από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στον Δικέφαλο τον... αρτίστα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

H αλήθεια είναι ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε αρκετά την παραμονή του στην ομάδα προκειμένου να βοηθήσει όσο μπορεί με την εμπειρία και την ποιότητα του, γεγονός που βοήθησε σημαντικά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...