Αισιόδοξος ο Ολιβέιρα!

Από paok24.com: Αποφασισμένος να επιστρέψει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους ο Πορτογάλος ...
Πηγή: paok24.com
Αισιόδοξος ο Ολιβέιρα!

H ατυχία χτύπησε γι' ακόμη μία φορά την «πόρτα» του Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας και θα χάσει τα παιχνίδια κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Πολλοί στη θέση του ενδεχομένως να είχαν καταρρακωθεί ψυχολογικά, δεδομένου ότι την περσινή σεζόν είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε έξω στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Όμως ο Πορτογάλος δείχνει ότι είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας, δείχνει καλά ψυχολογικά και πιστεύει ότι σε 15-20 μέρες θα πατήσει και πάλι χορτάρι.

Η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο και ο Ολιβέιρα δείχνει πως είναι αποφασισμένος να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραυματισμός του αποδείχθηκε σοβαρότερος απ' ότι αρχικά εκτιμήθηκε, με τον επιθετικό του Δικεφάλου να έχει υποστεί σπάσιμο στο πλευρό του. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, μετά την ακτινογραφία που έκανε ο 30χρονος επιθετικός σε νοσοκομείο στην περιοχή του Άπελντοορν, αποφάσισε να του κάνει και μαγνητική προκειμένου να είναι βέβαιοι για την κατάσταση της υγείας του. Εκεί διαπιστώθηκε και το πραγματικό μέγεθος της ζημιάς.

Διαβάστε ακόμη...