Βαθιά ανανέωση

Από forzaonline.gr: Ανανεωμένο σε σημαντικό ποσοστό θα είναι το έμψυχο υλικό της επόμενης ομάδας Κ-19 του Δικεφάλου, που, μετά από τέσσερα χρόνια κυριαρχίας και κατακτήσεων τίτλων, έχασε τα σκήπτρα.
Πηγή: forzaonline.gr
Βαθιά ανανέωση

Πλέον, στο προσκήνιο έρχεται η φουρνιά των παικτών, που είναι γεννηθέντες το 2005, και οι οποίοι, στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, στέφθηκαν πρωταθλητές με την Κ-17. Αρκετοί, βέβαια, από αυτούς, άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο, έχουν πάρει ήδη γεύση από το πρωτάθλημα Κ-19, μια και αγωνίστηκαν σε παιχνίδια της περσινής διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Κωττάς (αμυντικός χαφ), Νίκος Δεληγιάννης (αριστερός μπακ), Κώστας Γκούμας (κεντρικός χαφ), Σπύρος Αγγελίδης (τερματοφύλακας), Χαράλαμπος Γεωργιάδης (δεξί μπακ), Κώστας Καστίδης (κεντρικός αμυντικός), Γιάννης Γκιτέρσος (φορ), Ταξιάρχης Φίλων (κεντρικός αμυντικός), Μηνάς Βασιλειάδης (επιθετικός χαφ) και Αλέξανδρος Αδάμ (δεξί εξτρέμ) έχουν ήδη καταγράψει παρουσία με την Κ-19. Το ίδιο ισχύει και για τον φορ Στέφανο Τζίμα, που είναι ο πιο μικρός σε ηλικία απ΄ όλους τους προηγούμενους, μια και είναι γεννημένος ανήμερα των Θεοφανίων του 2006.

Κατά κοινή ομολογία, πρόκειται για μια ιδιαίτερα ταλαντούχα «φουρνιά» παικτών, που έχουν αφήσει πολλές υποσχέσεις με τη μέχρι τώρα παρουσία τους. Πλέον, καλούνται να δοκιμαστούν στο πιο υψηλό ηλικιακό επίπεδο της ακαδημίας και να ενισχύσουν την πεποίθηση ότι τα αμέσως επόμενα χρόνια θα μας απασχολήσουν ακόμη περισσότερο με τις επιδόσεις τους.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...