Επιβεβαίωση από Ρέιντζερς: «Σύντομα κοντά μας ο Τσόλακ, πολύ καλός επιθετικός»

Από sdna.gr: Για πρώτη φορά η Ρέιντζερς, δια στόματος του προπονητή της, επιβεβαιώνει τη μεταγραφή του Κροάτη από τον ΠΑΟΚ - Άκρως κολακευτικές αναφορές από τον Τζιοβάνι φαν Μπρονκχόρστ.
Πηγή: sdna.gr
Επιβεβαίωση από Ρέιντζερς: «Σύντομα κοντά μας ο Τσόλακ, πολύ καλός επιθετικός»


Πριν από δύο 24ωρα, ΠΑΟΚ και Ρέιντζερς έφτασαν σε οριστική συμφωνία για την παραχώρηση του Αντόνιο Τσόλακ, με τον Κροάτη να αναχωρεί την επομένη το πρωί από το Άπελντοορν της Ολλανδίας με αρχικό προορισμό το Μάντσεστερ για ιατρικές εξετάσεις.

Η υπόθεση της μεταγραφής του βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση, με τον προπονητή της ομάδας να δίνει το στίγμα των σκέψεων του κατά την διάρκεια ενημέρωσης των απεσταλμένων των ΜΜΕ στην Πορτογαλία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ρέιντζερς.

«Είμαστε πολύ κοντά με τον Τσόλακ. Ελπίζω πολύ σύντομα να έρθει εδώ και να ενταχθεί στις προπονήσεις μαζί μας», είπε ο φαν Μπρονκχόρστ και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχει αποδείξει ότι μπορεί να σκοράρει, είναι ένας πολύ καλός επιθετικός. Μας είχε πληγώσει πέρσι. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκεται σύντομα στην ομάδα μας».

Διαβάστε ακόμη...