ΜΜΕ Σκωτίας: «Συμφωνία ΠΑΟΚ – Ρέιντζερς στις 2,5 εκατ. λίρες»

Από paok24.com:Δεν έχουν τέλος τα ρεπορτάζ των Σκωτσέζικων ΜΜΕ αναφορικά με το μέλλον του Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος όπως επισημαίνουν αποτελεί τον Νο1 μεταγραφικό στόχο της Ρέιντζερς σε αυτή την μεταγραφική περίοδο.
Πηγή: paok24.com
ΜΜΕ Σκωτίας: «Συμφωνία ΠΑΟΚ – Ρέιντζερς στις 2,5 εκατ. λίρες»

Η Σκωτσέζικη ιστοσελίδα «Daily Record» φιλοξενεί σήμερα ένα νέο ρεπορτάζ, με τίτλο «Έκλεισε ο Τσόλακ στην Ρέιντζερς, καθώς υπάρχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ έναντι 2,5 εκατομμυρίων λιρών», ενώ όπως σημειώνουν ο Κροάτης επιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του προπονητή των «Μπλε», Gio Van Brockhorst.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: « Ο Gio van Bronckhorst είναι μεγάλος θαυμαστής του 28χρονου και γνωρίζει τα πάντα για την καριέρα του, αφού βοήθησε την Μάλμε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League την περασμένη σεζόν. Και τώρα ο Τσόλακ πρόκειται να ζήσει τη ζωή ως παίκτης της Ρέιντζερς και είναι έτοιμος να βάλει τις τελευταίες πινελιές για τη μετάβασή του στη Γλασκώβη. Ο ΠΑΟΚ ήθελε 2,5 εκατομμύρια λίρες για τον επιθετικό και πλέον είναι αντιληπτό ότι όλες οι πλευρές είναι κοντά στο να συμφωνήσουν τους όρους. Ο Κροάτης διεθνής έζησε νομαδικά τα τελευταία χρόνια, αλλά γνώρισε μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια της παραμονής του ως δανεικός στη Μάλμε την περασμένη σεζόν.»

Μένει να φανεί αν όλα αυτά τα δημοσιεύματα έχουν βάση και υπάρξει τις επόμενες ώρες τελική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαβάστε ακόμη...